OČEKUJE GA PAKAO: Novak saznao ne baš lepe vesti, očuvanje pozicije svetskog broja jedan biće nemoguća misija?

Autor:

Sport

12.05.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U očekivanju današnjeg susreta između najboljeg tenisera sveta i Švajcarca Stena Vavrinke, iz Rima pristižu ne baš tako prijatne informacije.

OČEKUJE GA PAKAO: Novak saznao ne baš lepe vesti, očuvanje pozicije svetskog broja jedan biće nemoguća misija?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novaka Đokovića očekuje susret sa švajcarskim teniserom Stenom Vavrinkom u osmini finala Mastersa u Rimu, ali za njega u ovom momentu mnogo je važnije ne samo da eliminiše sjajnog Švajcarca, već i da u četvrtfinalu ostvari trijumf.

Eventualnim plasmanom u barem polufinale prestižnog turnira, Novak Đoković bi osigurao poziciju broj jedan, ali pre toga nakon Vavrinke treba da savlada Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima koji je u osmini finala prikazao fantastičnu igru.

Naime, Ože-Alijasim je u svom meču osmine finala bez većih problema savladao Markosa Gironu u dva odigrana seta prepustivši Amerikancu svega pet gemova u meču.

Jasno je da Novak Đoković polako podiže formu, ali je sigurno da ga u eventualnom četvrtfinalu očekuje težak meč sa Kanađaninom koji je očiglednmo u dobroj formi.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading