PERENČEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jauci neutešne majke i udovice nadjačavali TRUBAČE, navijači Rada ga ispratili BAKLJAMA!

Autor:

Hronika

12.05.2022

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 400 navijača ispratilo je danas Luku Perenčevića na večni počinak. Svi su na sebi imali crne majice na kojima je bilo Lukino lice i poruka ispisana bojama Rada - Večno u našim srcima.

PERENČEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Jauci neutešne majke i udovice nadjačavali TRUBAČE, navijači Rada ga ispratili BAKLJAMA!

Foto: printscreen/Novosti

Zvuke trubačkog orkestra nadjačavali su samo jauci neutešne majke Ivane i Lukine udovice Slavke, koja je ostala sama sa šestomesečnim sinom.

Tetka banjičkog narko-bosa jedina je smogla snage da održi govor.

- Bio si naše sunce, oličenje dobrote,  nisi pomagao samo nama u porodici već i svakom drugu, kojih je, evo i danas vidimo, na stotine. Za svakog od njih si bio spreman da pogineš. A sada si odabrao drugi put i slomio naša srca. Neko ti je nepravedno oduzeo život, ali mi ćemo se boriti za pravdu, kao što si i ti bio naš najveći borac - rekla je tetka, a onda briznula u plač.

Tada su se grobljem prolomili zvuci pesme Tiho noći moje zlato spava, a navijači su upalili na desetine baklji koje su nebo obojile u boje Rada.

Ispraćaj Perenčevića na večni počinak pomno su pratili inspektori UKP, ne bi li uočili sumnjiva lica koja bi im pomogla u rasvetljavanju zločina na Banjici i pronalasku maskiranog likvidatora, koji je u nedelju ušao u improvizovanu teretanu obučen u Glovo dostavljača i u Luku ispalio šest hitaca, a onda pobegao na skuteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Istina

12.05.2022 15:47

Šta je tražio,to i dobio,a žena neutešna,nije znala čime se bavi,upoznali se u biblioteci?

nele011

12.05.2022 19:34

...a jel ce i njega da cuvaju nekakvi andjeli...Dosadistesa tim katolickim prse*avanjem. Fali jos ona cuvena-sve nase molitve...bla,bla,bla...