VELIKA EKSPLOZIJA U FABRICI U SLOVENIJI! Dve osobe životno ugrožene, 20 povređeno! Strahuje se za život više ljudi, vode se kao NESTALI! (FOTO)

Autor:

Svet

12.05.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hemijskoj fabrici Melamin u centru Kočevja u Sloveniji došlo je do eksplozije prilikom čega je oko dvadeset osoba povređeno, dok su dve osobe zadobile teške opekotine i životno su ugrožene. Mediji prenose da su u pitanju dva muškarca.

VELIKA EKSPLOZIJA U FABRICI U SLOVENIJI! Dve osobe životno ugrožene, 20 povređeno! Strahuje se za život više ljudi, vode se kao NESTALI! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Radiokrka

Fabrika Melamin

Četiri ili pet osoba još se vode kao nestale. Direktor fabrike Srečko Štefanič, rekao je da nisu u pitanju zaposleni u fabrici, već spoljni saradnici. Kako kaže, strahuje se da su nestali radnici verovatno mrtvi, jer je teško preživeti uslove kakvi su na mestu nesreće, prenose mediji.

On je kazao da su uslovi na licu mesta, do kojih vatrogasci zasad nisu mogli da dođu, takvi da će te osobe veoma teško preživeti, prenosi agencija STA.

Foto: Printscreen/Youtube/Radiokrka

 

U eksploziji u hemijskoj fabrici Melamin je, prema poslednjim informacijama, povređeno šest zaposlenih, od kojih četiri lakše, a dve teže povređene osobe prevezene su u bolnicu UKC Ljubljana.

Iz te ustanove je rečeno da se oni bore za život i da imaju teške opekotine po celom telu.

Foto: Printscreen/Youtube/Radiokrka

 

Komandant Vatrogasne jedinice Kočevje navodi se da su prvobitnim ciframa koje su objavljene u javnosti obuhvaćene i osobe pogođene eksplozijom, možda na ulici, kojima je bila potrebna medicinska pomoć u vezi s manjim problemima poput posekotina ili udisanja dima.

Jutros je javljeno kako je deset osoba povređeno kada je, u krugu hemijske Melamin u Kočevju u Sloveniji, odjeknula eksplozija.

Slovenačka policija je u 8:35 sati dobila dojavu o eksploziji i požaru u krugu fabrike Melamin, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading