MARIJA ŠERIFOVIĆ OSTALA FRAPIRANA: Doživela NEMILU SITUACIJU, nije ni SLUTILA da će je OVO ZADESITI - ZUNULA JE RUKOM I NOGOM!

Autor:

Zabava

12.05.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović doživela da joj menadžerka hotela u kom je odsela lupa neviđenom snagom na vrata!

MARIJA ŠERIFOVIĆ OSTALA FRAPIRANA: Doživela NEMILU SITUACIJU, nije ni SLUTILA da će je OVO ZADESITI - ZUNULA JE RUKOM I NOGOM!

Foto: printscreen instagram/amigshow

Marija Šerifović

Marija Šerifović ima svoj lični vlog gde otkriva detalje iz privatnog života, ovaj put se osvrnula na situaciju koja je zadesila u hotelu u Novom Sadu, u kome je ranije već odsedala, ostala je u šoku nakon poteza menadžerke koja joj je usred popodnevne dremke lupala na vrata.

- Je l' se promenilo nešto od kad sam bila ovde poslednji put? - pitala je pevačica ljude sa recepcije, kada ju je njihov odgovor zatekao.

- Nismo mi radili tada, mislim mi smo nova lica - objasnili su oni Mariji koja je bila u rebusu.

- Aha, zbunila sam se malo kada ste rekli da niste radili, mislila sam da hotel nije radio a ja bila u njemu - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

 

Marija je iskoristila nekoliko sati do tonske probe, da malo odmori i odspava, međutim u popodnevnoj dremci probudili su je neprijatni zvuci.

- Neko mi je lupao na vrata, mislila sam da je Miloš. Međutim zovem ga kaže on da nije, nego da me čeka na recepciji. Saznala sam posle da mi je lupala menadžerka restorana, a kad joj nisam otvorila onda je zvonila - ispričala je pevačica na putu ka tonskoj probi.

- Izgleda da menadžerka ima tešku ruku - konstatovao je njen menadžer Miloš, na šta se ona nadovezala:

- Vidi, kad je zunula! Ne znam da li je rukom ili nogom - našalila se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading