RASKRINKANA MARIJA ŠERIFOVIĆ: ŠOK SAZNANJE! Pukao joj BIZNIS u BEČU, NIKADA nije ni bila VLASNICA LOKALA, DUŽNA je ljudima NOVAC!

Autor:

Zabava

05.05.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o lokalu Marije Šerifović!

RASKRINKANA MARIJA ŠERIFOVIĆ: ŠOK SAZNANJE! Pukao joj BIZNIS u BEČU, NIKADA nije ni bila VLASNICA LOKALA, DUŽNA je ljudima NOVAC!

Foto: printscreen instagram/amigshow

Marija Šerifović

Marija Šerifović se pre deset godina na sva usta hvalila kako je postala vlasnica jedne diskoteke u Beču, a u kojoj su tezge svojevremeno imale i njene brojne kolege iz Srbije.

Otkrivena istina o lokalu Marije Šerifović u Beču, izvor je potvrdio da lokal nikada i nije bio u njenom vlasništvu, već ga je samo iznajmljivala po potrebi, a biznis je pukao jer je bila loša u organizaciji, dugovala je izvesnim ljudima novac, a nije bilo ni prometa kao što se pričalo- piše Kurir.

Republika

Foto: printscreen instagram/amigshow

Marija Šerifović

 

- Radio sam u klubu kada je Marija, navodno, kupila diskoteku. To nije istina i to smo svi mi znali. Ona je to pričala samo zbog marketinga. Cilj joj je bio da privuče što više naših ljudi. Vlasnici kluba su bili Turci, a tako je i do danas. Marija je tada samo iznajmljivala taj prostor od njih, kako bi tu dovodila naše pevače da pevaju. Navodno je uzimala i procenat od kolega s kojima je ugovarala gostovanja. Meni je to logično, jer je morala i ona nešto dodatno da zaradi - ispričao jeizvor za Kurir, koji je insistirao na anonimnosti.

On je takođe istakaao i da je nekim ljudima iz organizacije ostala dužna čak i novac.

- Marija nije bila uopšte za ovaj biznis. Zato je i propao. Bila je očajna u organizaciji posla. Videlo se da nema iskustva sa tim. Promet uopšte nije bio kao što se očekivalo, a pouzdano znam i da je ostala dužna nekim ljudima iz organizacije. Tako je ostala dužna 100 evra za lepljenje plakata kojima su se najavljivala gostovanja. Platila je samo deo, a za ostatak se više nije javila. Sad vam je jasno zašto niko od nas nema lepa iskustva s njom - završava ovaj mladić.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Marija Šerifović

 

Podsetimo, Marija je svojevremeno izjavila da je fascinirana time što se bivši Jugosloveni svih nacionalnosti u Beču druže, slušaju istu muziku i zajedno odlaze u provod.

- Nakon Seke Aleksić, koja otvara klub, pevaće Vesna Zmijanac, pa Ana Nikolić, zatim kralj i kraljica, kako inače ljudi zovu Šabana Šaulića i moju mamu Vericu. Pitaju me da li ću i ja pevati u svojoj diskoteci. Ne znam šta da vam kažem, zasad neću, iako u Beču nisam nastupala dve godine. Možda ću u junu sledeće godine svojim koncertom zatvoriti sezonu, videćemo - rekla je tada za medije Šerifovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading