IZAŠAO MU U SUSRET: Novak Đoković šokirao mladog Italijana - Sada mu je postalo sve jasno! (FOTO)

Autor:

Sport

11.05.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta uspešno je prebrodio prvu prepreku na Mastersu u italijasnkoj prestonici.

IZAŠAO MU U SUSRET: Novak Đoković šokirao mladog Italijana - Sada mu je postalo sve jasno! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Odlično je Novak Đoković započeo turnir u Rimu. Na samom startu takmičenja, prepustivši protivniku svega pet gemova u dva odigrana seta, savladao je ruskog tenisera Aslana Karaceva, a već u drugoj rundi sastaće se sa pobednikom meča u kojem se sastaju Laslo Đere i Švajcarac Sten Vavrinka.

Međutim, pored želje za ostvarenjem što boljeg rezultata, a primarni cilj Novaka Đokovića jeste i trofej u "večnom gradu", najbolji teniser sveta nalazi i vremena da razmeni nekolicinu udaraca sa mlađim kolegama kojima će svakako ovakav sparing sa najboljim teniserom sveta, mnogo značiti, a navedeno koristi i kako bi se zagrejao pred start mečeva.

Mladi, dvadesetjednogodišnji italijanski teniser Mateo Arnaldi, imao je tu čast da na treningu razmeni nekolicinu udaraca sa Novakom Đokovićem. Naime, svetskom "broju jedan" je bio neophodan teniser za zagrevanje, a Arnaldi je poziv oberučke prihvatio iako je bio u šoku zbog prilike koja mu se ukazala.

Republika

Foto: Instagram.com/printscreen

Novak Đoković i Mateo Arnaldi

 

Nakon pomoći Novaku Đokoviću, Italijan se pohvalio i na društvenoj mreži Instagram, a istovremeno je izjavio:

- Bilo je fantastično. Novak je uvek bio moj idol i zato sam na teren izašao pomalo nervozan. Bio je neverovatan osećaj razmenjivati udarce sa najboljim igračem sveta. Posle prvog kola protiv Čilića i treninga sa prvim teniserom sveta, shvatio sam da je razlika između onih najvećih igrača i ostalih u njihovom nivou tenisa, ali i ponašanju u ključnim trenucima. Um pravi razliku - istakao je Arnaldi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading