Čolina ćerka više ne liči na sebe: Una Čolić uradila POTPUNO TRANSFORMACIJU, ovakvu je do sada niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

14:47

Una Čolić potpuno je promenila izgled.

Čolina ćerka više ne liči na sebe: Una Čolić uradila POTPUNO TRANSFORMACIJU, ovakvu je do sada niste videli! (FOTO)

Instagram.com

Ćerka muzičke zvezde Zdravka Čolića Čole, Una Čolić već je dosta popularna na društvenim mrežama, a sada je napravila promenu koju niko nije očekivao. Naime, Una je na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama poznata po dugoj, braon i ravnoj kosi, a mnoge devojke žele da postignu baš takav vizuelni efekat sedeći kod frizera satima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Međutim, izgleda da je Čolićevoj ćerki dosadila takva frizura, pa je odlučila da promeni potpuni imidži. Una je otišla kod svog frizera, sela u stolicu i prepustila se njegovim rukama. Rezultat je Una podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a mnogi su oduševljeni njenim novim izgledom. 

Instagram.com

Una Čolić Instagram

 

Od ravne kose, Čolića mala je napravila lepršave valove, koji su zadivili sve njene pratioce. 

 Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim – priznao je Zdravko nedavno i otkrio da koja je njegova neostvarena želja.

Instagram.com, Youtube.com printscree

Zdravko Čolić ćerka Una Čolić Instagram

 

– Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog – to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet –  rekao je Čolić, prenosi Svet. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading