Čolina ćerka više ne liči na sebe: Una Čolić uradila POTPUNO TRANSFORMACIJU, ovakvu je do sada niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić potpuno je promenila izgled.

Čolina ćerka više ne liči na sebe: Una Čolić uradila POTPUNO TRANSFORMACIJU, ovakvu je do sada niste videli! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka muzičke zvezde Zdravka Čolića Čole, Una Čolić već je dosta popularna na društvenim mrežama, a sada je napravila promenu koju niko nije očekivao. Naime, Una je na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama poznata po dugoj, braon i ravnoj kosi, a mnoge devojke žele da postignu baš takav vizuelni efekat sedeći kod frizera satima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Međutim, izgleda da je Čolićevoj ćerki dosadila takva frizura, pa je odlučila da promeni potpuni imidži. Una je otišla kod svog frizera, sela u stolicu i prepustila se njegovim rukama. Rezultat je Una podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a mnogi su oduševljeni njenim novim izgledom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Una Čolić Instagram

 

Od ravne kose, Čolića mala je napravila lepršave valove, koji su zadivili sve njene pratioce. 

 Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim – priznao je Zdravko nedavno i otkrio da koja je njegova neostvarena želja.

Republika

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscree

Zdravko Čolić ćerka Una Čolić Instagram

 

– Neostvarenih želja ima puno, ali što se tiče karijere to je neka pesma koja bi bila na svetskim top listama. Što se tiče ostalog – to je da poživim. Život me ne miluje, on me gura u razne suprotnosti, a brdo suprotnosti rađa i kvalitet –  rekao je Čolić, prenosi Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading