Unuk Ere Ojdanića i Kajin menadžer OSUĐENI ZBOG PROSTITUCIJE: Sud doneo KONAČNU ODLUKU, evo o kojoj KAZNI je reč! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Banjac i Nikola Anđelić osušeni su zbog organizovanja elitne prostitucije!

Unuk Ere Ojdanića i Kajin menadžer OSUĐENI ZBOG PROSTITUCIJE: Sud doneo KONAČNU ODLUKU, evo o kojoj KAZNI je reč! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

PodseMenadžer pevačice Kaje Ostojić, Duško Banjac, i Nikola Anđelić, unuk pevača Ere Ojdanića, koji su uhapšeni zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, priznali su krivicu i osuđeni na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara, saznaje "Blic".

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Kaja Ostojić i menadžer Duško Banjac

 

Podsetimo, beogradska madam Jelena Jojić uhapšena je nedavno zbog sumnje da je posredovala između prostitutki i klijenata, a kako su mediji saopštili, ona je uzimala skoro polovinu zarade, te je 40 procenata dobijala od svake devojke. Ona je priznala svoju krivicu, te je osuđena na 15 meseci zatvora, uslovno 4 godine i 500. 000 dinara.

 

 

Kako dalje saznaje Blic, madam Jelena je osuđena na 100.000 dinara više zbog druge, od ostalih učesnika.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading