BRUTALNA PORUKA BIVŠEG ASA: Đoković je BALKANAC, zato ga Amerikanci i Britanci NE VOLE!

Autor:

Sport

30.04.2022

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za Masters u Madridu, a pohvale na njegov račun stigle su iz Slovenije.

BRUTALNA PORUKA BIVŠEG ASA:  Đoković je BALKANAC, zato ga Amerikanci i Britanci NE VOLE!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Blaž Kavčić (35), bivši slovenački teniser, inače prvi koji se probio u 100 najboljih na ATP listi iz ove zemlje dao je veliki intervju za medije u "Deželi" gde je govorio o Noletu, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ako pogledamo Đokovića, on je potpuno drugačiji (od Nadala). Temperamentan je, Balkanac je, i to mu ne možete oduzeti. On je igrač sa kojim sam proveo najviše vremena u mlađim kategorijama. Uvek je razgovarao sa mnom i bio ljubazan. Sjajan je tip i mislim da će na kraju i osvojiti najviše Grend Slem titula. Ako bi trebalo da se kladim, mislim da će on to biti - rekao je Kavčić i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ima to u sebi, ali trenutno i malo mečeva u nogama. Što se tiče mentaliteta, mogu sa njim da se identifikujem. Ali to ga i ubija jer zbog toga nije omiljen. To je sve zbog toga što dolazi sa Balkana i što se ponaša tako kako se ponaša na terenu. To nama ne smeta, Britanci i Amerikanci, na primer, to ne vole baš. Mislim da greši što na silu pokušava da bude popularan.

Čovek kojem je 68. mesto na ATP listi najbolji rejting ima veliko poštovanje prema Novaku Đokoviću, ali najviše ceni ono što ovaj radi za sve igrače.

Republika

Foto: Starsport

 

- Mora da se kaže da bi Novak uradio sve za igrače. Tu mu se mora skinuti kapa. On je jedini koji se bori za prava igrača kao što sma ja i za one koji su niže rangirani na lestvici. Spreman je da pomogne. On ne mora da radi to što radi za igrače. Nadal i Federer ne vole da se time bave i kažu da im je ok postojeće stanje. Važno je znati da najbolji igrači zarađuju 80 posto od drugih izvora van turnira, dok 95 posto nas zarađuje samo od turnira. Đoković se bori za to i spreman je da se žrtvuje - zaključio je Slovenac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading