DRAMA U TRŽNOM CENTRU: Srpski influenseri KAMENOVANI od grupe momaka, jeziva scena, letelo kamenje na sve strane, pojavio se SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.04.2022

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenseri Ana Lazarević i Cale su kamenovani u jednom prestoničkom tržnom centru.

DRAMA U TRŽNOM CENTRU: Srpski influenseri KAMENOVANI od grupe momaka, jeziva scena, letelo kamenje na sve strane, pojavio se SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznati influenseri Ana Lazarević i Cale našli su se u epicentru skandala u jednom beogradskom tržnog centru, kada su ih grupa mladića gađala kamenjem. Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak u kom Ana i Cale objašnjavaju šta se desilo i to ni manje, ni više, nego usred dana. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cale (@cale_official)

 

Kako kažu, dok su se šetali tržnim centrom, grupa momaka je prošla pored njih, a onda su počeli da im dobacuju, nakon što su potpuno izignorisali sve, počelo je da lete kamenje na sve strane. 

 

 

- Ovo mi se nije desilo kao sada, sada mi je smešno, jer me je Cale nasmejao, ali ispričaj molim te - govori Ana, a Cale nastavlja:

- Neki dečkići su nam dobacivali, mi smo sišli dole, oni sa gornjem sprata su počeli da nas gađaju kamenjem, ja sam potrčao, samo da sam ga uhvatio!

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Gde živimo

30.04.2022 14:33

Poznati influenseri??? Ajde! 🤣🤣🤣