Prošla je PAKAO kada je Šijan ostavio! Goca Božinoska otkrila POTRESNE detalje stravičnog perioda života: Htela sam da se UBIJEM, ON me je SPASIO!

Autor:

Zabava

30.04.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska otkrila je istinu o svom najtežem životnom periodu.

Prošla je PAKAO kada je Šijan ostavio! Goca Božinoska otkrila POTRESNE detalje stravičnog perioda života: Htela sam da se UBIJEM, ON me je SPASIO!

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Goca Božinovska

Goca Božinovska i Zlata Petrović kada su se doselile u Beograd živele su zajedno, sada su najbolje drugarice, a njihovom prijateljstvu mnogi se dive.

- Na vratima tog stana je stajala umrlica dede, koji je umro 40 dana pre nego što smo se mi uselile. Obe smo se jako plašile i jedna bez druge nismo smele da uđemo u kuću. Jedno veče se vraćam sa nastupa u stan, a Zlata sva u suzama kaže: "Jedva sam čekala da dođeš, videla sam dedu". Teško smo tada živele, ali bilo je lepo - priča Goca i otkriva da li su se ikada posvađale:

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Goca Božinovska i Zlata Petrović najbolje drugarice

- Nikad u životu, ona i ja smo kao prst i nokat, to je prevazišlo i sestrinske odnose, ja nju poredim sa mojom decom. Ona tako kada se iznervira kaže meni u šali: "Šta više ovaj život i ovo sve, toliko smo se naradile vreme je da umiremo, vidi deca kolika su nam, unučići, šta mi više živimo". Kaže mi: "Ja znam kada umrem da ćeš mi ti doći" i ja onda krenem da plačem kažem joj ja da nije normalna: "Šta je s tobom, ja sam tek sad u punom gasu i planiram opet da se udajem".

Kako su ceo život nerazdvojne, Goca ne krije da se njene ćerke neretko pre otvaraju Zlati nego njoj.

- Pa dobro, to je negde normalno, moje ćerke mnogo vole Zlatu i drugačije se otvoriš pred nekim drugim nego pred svojom majkom. Mada one meni sve pričaju samo što ja umem da dreknem ponekad, a Zlata im to lepo objasni.

Republika

Foto: instagram.com/mirkosijan

Gocu Zoran Šijan ostavio zbog druge žene

Velika ljubav pevačice bio je Zoran Šijan, koji ju je u jednom trenutku ostavio i otišao zbog druge žene, a ona kaže da joj je u tim trenucima Saša Popović bio najveća podrška.

- Ali bukvalno me spasio, ja sam ceo život njegov dužnik. Ne daj bože da mu išta na ovoj zemaljskoj kugli zatreba, sto godina da ga ne čujem, on zna ja bih došla da ga ljuljam, da ga nosim, dokle god imam snage u rukama. On se prema meni poneo kao brat tada kada sam bila psihički ubijena, slomljena, htela sam da se ubijem. On je svaki dan mene zvao, doduše tad nije bio oženjen, ribice je neke dovodio. Svaki dan sam ja morala da idem kod njega na ručak da bih se ugojila jer sam bila kao kostur. Ana neka je tad radila kod njega, kuvala je i ja ručak nisam smela da preskačem. Držao mi je predavanja, govorio je: Prestani da se ždereš, sekiraš i plačeš. Onda mi je mnogo pomogao i oko prve pesme, prvog albuma, slikanja, sve sam uradila uz njegovu podršku. Ja njega srcem i dušom volim, on je najbolji čovek koji je ikada rođen. On se nimalo nije promenio.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović bio je uz Gocu Božinovsku u najtežim trenucima

Iako se ne viđaju kao nekada, pevačica kaže da su u odličnim odnosima i dalje, ali da su se vremena promenila

- Žao mi je zbog toga. Ali tada su nam bila mala deca, mi ih skupimo, sedimo, oni se igraju. To je sad sve kud koji mili moji. Kad se vidimo, mi se lepo ispričamo, ne znači da sad treba da kafenišemo svaki dan. Bila su to lepa vremena i mi smo bili mladi, sada su deca velika, a samim tim i veći problemi, došli i unuci nema se više vremena kao nekad - kaže Goca i dodaje da je Saša znao šta bira kada je odabrao Suzanu i da je prirodno što je njenog sina prihvatio kao svog:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Goca Božinovska o Saši Popoviću i Suzani Jovanović

- Pa što ne bi prihvatio, Suzana je dobra žena, dobra majka, dobra domaćica, dobra žena, nije davež. On je jedino sa takavom ženom mogao i da opstane, on pored neke ljubomorne i posesivne ne bi mogao ni da živi. Suzana se nikada nije ponašala kao da je nešto bitna zato što je Sašina žena, kod nje je uvek skuvano, sređeno, prava domaćica, ponaša se normalno. Nije Sale lud znao je on kad je birao šta je izabrao - rekla je Božinovska za Svet.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading