OHI JURI LEVANDOVSKOG: Evo šta je Norvežaninu potrebno da osvoji Zlatnu kopačku Evrope!

Autor:

Sport

30.04.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foto-finiš trke za najboljeg strelca Starog kontinenta.

OHI JURI LEVANDOVSKOG: Evo šta je Norvežaninu potrebno da osvoji Zlatnu kopačku Evrope!

Foto: Starsport

Ohi Omoižuanfo

Fudbalska sezona 2021/22 se polako privodi kraju, pa tako i trka za Zlatnu kopačku ulazi u sam finiš.

Borba za najboljeg golgetera Evrope godinama, ma decenijama, nije imala fudbalera srpskih klubova, ali to ove sezone nije slučaj za šta je kriv Ohi Omoižuanfo.

Napadač Crvene zvezde se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji, iako je postigao po efikasnosti deli prvo mesto sa Robertom Levandovskim, pošto su obojica postigla po 33 gola.

Međutim, kako je Ohi golove davao u norveškoj i Superligi Srbije, koje imaju koeficijen 1,5, a Levandovski u Bundesligi koja ima koeficijent 2, Norvežanin je zato na listi iza Poljaka, ali i Ćira Imobilea i Karima Benzeme.

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Trka za Zlatnu kopačku

Do kraja sezone je Crvenoj zvezdi ostalo da odigra četiri utakmice, pa bi Ohi morao da postigne 11 golova da bi prestigao Levandovskog, a da pritom Poljak više ne trese mrežu.

Istina je da zvuči nemoguće, ali u fudbalu sve može da se desi, pa nema sumnje da se gogleter šampiona Srbije i dalje nada prestižnoj nagradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading