Poznata STARLETA rasturila brak Srpkinji, NBA zvezda joj napravio DETE, pa je ŠUTNUO kao krpu: U aferu umešan i Kanje Vest!

Autor:

Sport

30.04.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata starleta rasturila je brak Srpkinji, koja je udata za NBA zvezdu Terens Ros, koji joj je napravio dete, pa je ponizio sa atraktivnom devojkom!

Poznata STARLETA rasturila brak Srpkinji, NBA zvezda joj napravio DETE, pa je ŠUTNUO kao krpu: U aferu umešan i Kanje Vest!

Foto: Instagram/matijana.r

Matijana Ros

Terens Ros (31), bek-šuter Orlando Medžika pre nekoliko dana na Instagramu objavio je video na kom psuje na srpskom, a odmah je pokrenuto pitanje, odakle je naučio nepristojne reči na našem jeziku. 

Mnogi su smatrali da je to poteklo od velikog broja košarkaša sa naših prostora koji igraju u NBA, ali nisu oni "krivci za to". 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U pitanju je Matijana Ros, supruga iskusnog Amerikanca, koja je poreklom Srpkinja. O njoj nema previše podataka, izvori prenose da je u odrasla u Kanadi, pa se iz Otave preselila u Toronto, gde je upoznala sadašnjeg supruga, dok je on branio boje Reprosa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matijana Ross (@matijana.r)

 

Matijana i Terens su imali problema, pošto ju je gospodin Ros jednom prevario sa poznatom američkom starletom Amer Rouz, poznatim TV licem i modelom. Zanimljivo da je starleta bila u vezi sa Kanje Vestom, Viz Kalifom, Mašin Gan Kelijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matijana Ross (@matijana.r)

 

As Orlanda potom se vratio Marijani, sa kojom je već imao dete, a kasnije su dobili još jedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading