VIŠESTRUKI NBA ŠAMPION SE POKLONIO JOKIĆU: "Zahvalio sam se Nikoli, UČINIO ME BOLJIM"! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike pohvale na račun srpskog centra!

VIŠESTRUKI NBA ŠAMPION SE POKLONIO JOKIĆU: "Zahvalio sam se Nikoli, UČINIO ME BOLJIM"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari i Nikola Jokić

Nikola Jokić bio je na mukama tokom svih pet utakmica između Denver Nagetsa i Golden Stejt Voriosa u plej-ofu Zapadne konferencije NBA lige. Jedan od onih koji je najviše "tukao" srpskog centra bio je i Drejmond Grin, jedan od najboljih defanzivaca šampionata tokom prethodnih sezona.

Ipak, kada se spustila zavesa na mečeve dve franšize, Grin i Somborac uputili su fantastične reči podrške i komplimente jedan drugom, a Drejmond je oduševio onim što je istakao o našem asu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon svega toga, Jokić i Grin su se prijateljski pozdravili, Nikola je pružio ruku pobedniku u petom susretu i čestitao prolazak dalje. Njih dvojica su popričali, a sam Grin je otkrio šta je rekao Srbinu.

- Rekao sam mu "hvala ti što si me učinio boljim". Zaista sam čast i užitak igrati protiv nekoga tako talentovanog i veštog. Pretežno kada imate nekoga tako talentovanog i veštog, on je u isto vreme i mekan. On je daleko od mekanog. Apsolutno neverovatan igrač - rekao je Grin.

Razgovor sa Karijem, Tompsonom i Bjelicom

Nikola Jokić je pored razgovora sa Drejmondom Grinom razmenio nekoliko rečenica i sa najboljim igračima "ratnika" poput Stefa Karija i Kleja Tompsona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Takođe, srpski centar imao je priliku i da se vidi sa zemljakom Nemanjom Bjelicom koji nije ulazio na parket u poslednjem meču odigranom u noći između srede i četvrtka.

 

 

- On je fantastičan igrač, mora mu se to priznati. Igrao je protiv mnogo boljih ofanzivnih igrača tokom svoje karijere. Zaista poštujem to što Grin radi za svoju ekipu. Mora da uradi sve za tim i on to prihvata, najbolji je u tome što radi. Čini veliki deo uspeha u osvajanju šampionata, nema mnogo ljudi koji to mogu da rade. On je prihvatio ulogu lepka koji će da uradi sve za ekipu. Ne prestaje da priča tokom meča, on je uši i oči Golden Stejta - istakao je Jokić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Gleda u mog trenera i prati igru. Da li je to igra šaha ili ne, ne znam. Moram da kažem da sam dosta naučio od njega, kako da napravim sebi otvorenu poziciju za šut, kako da budem tamo gde bi trebalo da budem - zaključio je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading