OSEĆANJA IH NE OMETAJU: Ovi horoskopski znaci ne dozvoljavaju emocijama da im pomute razum

Autor:

Lifestyle

28.04.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Logika im je bitnija.

OSEĆANJA IH NE OMETAJU: Ovi horoskopski znaci ne dozvoljavaju emocijama da im pomute razum

Foto: pixabay.com

Ima ljudi koji se vode logikom i ne dozvoljavaju da ih emocije zavedu. U stvari, u svakom trenutku mogu da ih "isključe" kao da na srcu imaju neki prekidač. "Spolja" deluju daleki i čak hladni, ali to je njihov način funkcionisanja i zaštite, prenosi Prva.

Blizanci

Pametni, realni i lako prilagodljivi situacijama, Blizanci su možda neko vreme melanholični, ali neće dozvoliti da ih tama zavede. Brzo će razmišljati, isključiće alternative koje im ne odgovaraju i sledećeg jutra biće spremni za svoju novu avanturu. Život, na kraju krajeva, ide dalje.

Devica

Logika Device teško da će biti ometena osećanjima. Logički razmišljaju unapred, preispituju prethodne odluke i sve što je pošlo naopako, da se ne bi ponovilo. Analiza je način da se odbrane od povređivanja u budućnosti.

Jarac

Jarčevi poznati po svom realizmu i logici ne dozvoljavaju nikome da vidi njihovu ranjivu stranu. Imaju puno strpljenja i smirenim razmišljanjem će pronaći rešenje za sve dileme, bez emocija. Ako je potrebno, izvršiće sve potrebne izmene kako bi se stvari mogle popraviti. Ne priliči im plač i kuknjava i nećete ih videti ranjive i ometene emocijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading