LOVA DO KROVA! Ova TRI horoskopska znaka će se OPARITI u maju!

Autor:

Lifestyle

25.04.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija kaže da postoji velika mogućnost da će se baš ova tri horoskopska znaka obogatiti u maju!

LOVA DO KROVA! Ova TRI horoskopska znaka će se OPARITI u maju!

Foto: pixabay.com

žena drži novac

Kako astrolozi ističu Venera će početkom maja biti u znaku Riba, što znači da će doneti mnogo pozitivni vibracija, što za sobom donosi i mnogo ljubavi i novca. Svi će moći da uživaju u ovakvom položaju planeta, ali će najvše dobrobiti imati tri horoskopska znaka:

Lav

Foto: pixabay.com

 

Ono šta je najbitnije jeste da Lavovi u maju poslušaju svoju intuiciju i da se upuštaju u finansijske avanture, kako ne bi doživeli bespotrebne odlive nova. Uzgred, budite otvoreni da novac primite od rođaka, porodice, isplate o poslovnih partnera. Lavovima stiže i jedna neočekivana situacija, a to je da će možda dobiti i neko nasledstvo, piše Glossy.

Blizanci

Foto: pixabay.com

 

Najbitnije za Blizance jeste da se ne zanose previše sa poslom, odnosno da ne zapostave porodicu, jer vam stiže neverovatno berićetan period. Dakle, vi ćete imati velike šanse da budete izabrani za novi posao na koji budete konkurisali. Takođe će vam se povećati plata, dobićete bonuse, a vrlo je moguće da će vam se poboljšati uslovi rada. Prepustite se i uživajte u novcu koji će vam stizati sa svih strana.

Bik

Foto: pixabay.com

 

U vašem životu veliku ulogu će imati ljudi koji vam mogu preneti znanje koje ćete kasnije iskoristiti za posao kojim se bavite tako da obavezno ostanite u kontaktu sa njima. Takođe uvedite i prijatelje u vaš poslovni život jer ćete uživati i zajedno stvarati nove projekte koji će vam doneti finansijski boljitak. Vrlo verovatno ćete ostvariti svoje snove u maju, a takođe će vam se ukazati mogućnost da uživate u novcu koji vam dolazi, piše Glossy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading