GROBARIMA JE OSTAO U LEPOM SEĆANJU: Sada apsolutno DOMINIRA u Evropi!

Autor:

Sport

24.04.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvrnuo se na svoju dosadašnju karijeru.

GROBARIMA JE OSTAO U LEPOM SEĆANJU: Sada apsolutno DOMINIRA u Evropi!

Foto: Starsport

Umar Sadik, Sejduba Suma i Takuma Asano

Bivši fudbaler Partizana, Umar Sadik, prisetio se svog boravka u Partizanu. Mnogi su sumnjali u njega kada je došao, ali sada, kada igra u Almeriji, postaje zvezda španskog fudbala.

- Otišao sam u Partizan i stvari su se promenile. U Partizanu sam u jednoj sezoni postigao 17 golova i asistirao 17. Tako da sam uživao u fudbalu, igrao sam samo da uživam. A onda sam došao u Almeriju i ovo mi je druga sezona - seća se Sadik.

Pre Partizana je igrao u Romi, gde se nije snašao, a nije imao ni sreće.

- Nije mi bilo lako. U Romi, kada je došao novi trener, rekao mi je da moram da idem negde na pozajmicu da igram i kada se vratim biću prvi napadač Rome. Ali kada sam otišao na pozajmicu, nažalost, zadobio sam povredu skočnog zgloba i morao sam da pauziram tri meseca, plus zbog operacije još tri meseca. Tako da sam propustio celu sezonu. I kada smo se vratili, bio sam mesec dana u Nigeriji radeći naporno umesto da idem na odmor i vratio sam se u veoma dobroj formi i otišli smo na turneju po Americi sa Romom. Bio sam najbolji igrač u predsezoni, ali trener nije video sve što radim. Opet sam morao da idem na pozajmicu. Otišao sam u Torino, ali nažalost Beloti je bio u najboljem trenutku pa sam morao da ostanem da gledam. Igrao sam samo tri utakmice. I odatle sam posle tri meseca otišao u Holandiju. Trebali su da odu u ispadanje i ja sam otišao tamo, ali nisam bio u formi. Odigrao sam 11 utakmica, četiri puta postigao gol, četiri puta asistirao i nisu ispali. Tako da sam morao da se vratim u Romu, ali nisam pokazao mnogo da bih ostao u Romi - izjavio je.

 

 

Nigerijac je odigrao jednu sezonu u Partizanu, a 2020. godine je otišao u Almeriju. Ove godine je zaigrao i za reprezentaciju Nigerije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading