JOKIĆ NAPUŠTA DENVER! Srbin šokirao navijače Nagetsa, ovo je uslov da OSTANE!

Autor:

Sport

28.04.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji centar sveta govorio o sudbini u dresu franšize iz Kolorada!

JOKIĆ NAPUŠTA DENVER! Srbin šokirao navijače Nagetsa, ovo je uslov da OSTANE!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na meču protiv Golden Stejt Voriorsa

Najbolji centar sveta Nikola Jokić vukao je Denver Nagetse tokom cele sezone, ali u plej-ofu Zapadne konferencije protiv Golden Stejt Voriorsa nisu mogli ništa više osim jedne pobede, pa su tako okončali ovu sezonu u NBA ligi. 

Posle utakmice, aktuelni i najozbiljniji kandidat za odbranu MVP priznanja govorio je o ponudi franšize iz Kolorada koja mu sprema supermaks ugovor od 241 milion dolara i da li će ga tolika svota novca ubediti da ostane deo tima koji vodi Majk Meloun.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Voleo bih, ali to nije nešto što ja odlučujem. Ako ta ponuda bude na stolu, naravno da ću je prihvatiti.  Prihvatiću je jer mi se sviđa organizacija, sviđaju mi se ljudi koji ovde. Zaista sam u dobrim odnosima sa svima, imamo nešto što dugo gradimo i zapravo se osećam veoma dobro - rekao je Jokić.

Potencijalni reprezentativac Srbije ocenio je učinak ekipe u sezoni i otkrio šta je to što fali za neke veće domete.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nismo još svesni šta možemo da uradimo jer nismo bili svi zdravi. Da li imamo talenat? Da. Vidimo da timovi prave super ekipe, ali nemaju velike uspehe. Mi imamo talenat, imamo igrače, imamo delove, imamo oruđe, samo je bitno da radimo zajedno. Ima pitanja koja će biti odgovorena kada počnemo da igramo - istakao je Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading