Barbara UTUČENA zbog Darka: PLAČE, NE IZLAZI IZ STANA! Evo kako je zapretila Darku nakon hapšenja!

Autor:

Zabava

28.04.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak teško podnosi emotivne lomove sa Darkom Lazićem.

Barbara UTUČENA zbog Darka: PLAČE, NE IZLAZI IZ STANA! Evo kako je zapretila Darku nakon hapšenja!

Foto: ST/D.KADIĆ

Darko LazićBarbara Bobak prolaze kroz krizu kada je u pitanju njihova veza, a s obzirom da je folker bio iza rešetaka, Barbari jako teško pada ova situacija.

- Barbara sve vreme plače i ne izlazi iz stana. Ne može da se pomiri sa tim da je Darko ponovo priveden. Na sav glas ponavlja da je ovo bruka i da više neće da ga vadi iz problema. Iako je njihov odnos bio poljuljan, ona nije znala da je u međuvremenu Darko stavio tačku na njihovu vezu. Zapravo je Barbara sve saznala iz medija, što je strašno - kaže Barbarina drugarica za Blic i dodaje:

Foto: ATA Images

Barbara Bobak i Darko kad su bili u vezi

- Najveći problem je što je Barbara mislila da će se Darko promeniti, ali to se nije dogodilo. Nekoliko puta mu je praštala sve gluposti koje su ga zadesile, ali sada više nema snage. Pitanje je koliko će njihova veza opstati, a po svemu sudeći brzo će doći do raskida.

Podsetimo, Barbara Bobak se oglasila nakon što je Darko uhapšen, te otkrila da im u odnosu ne cvetaju ruže.

- Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke  doneti. Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora. Hvala vam na razumevanju - rekla je Barbara u izjavi za medije.

Foto: instagram.com

Barbara Bobakl i Darko Lazić ranije

Inače, Darko je priveden zbog prekoračenja brzine i vožnje u alkoholisanom stanju, a neposredno pre privođenja je za naš portal izjavio da se oseća loše.

- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je sa nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u nas stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je, a ona kaže" Nemoj me dirati, treba mi prostora". Pokupio sam svoje stvari i otišao iz stana - ispričao je Darko za Republika.rs.

Lazić je nakon što je proveo 12 sati u policijskoj stanici Novi Beograd, odveden u prekršajni sud. Tamo je priznao sve što mu se stavlja na teret, osim toga da je koristio kokain.

Rešeno je da pevač plati kaznu od 200.000 dinara i dobije zabranu upravljanja motornim vozilima, pišu Novosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading