Marina Gagić otkrila sve o Darkovoj VOZAČKOJ DOZVOLI: Isprava mu je istekla pre 9 godina, a Lazićeva bivša otkrila nepoznatu stvar

Autor:

Zabava

27.04.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić otkrila je nepoznate detalje o uhapšenom folkeru, koji je između ostalog priveden jer je vozio bez dozvole.

Marina Gagić otkrila sve o Darkovoj VOZAČKOJ DOZVOLI: Isprava mu je istekla pre 9 godina, a Lazićeva bivša otkrila nepoznatu stvar

Foto: instagram.com/gagicmarina

Marina Gagić, bivša verenica uhapšenog Darka Lazića, otkrila je da je nekoliko sati pre privođenja pevač u autu vozio i njihovog trogodišnjeg sina Alekseja.

- Za hapšenje sam saznala iz medija. Poslednji put sam ga videla sinoć, oko 22 sata je dovezao Alekseja i tada je otišao dalje, ali nisam imala pojma gde - otkrila je Marina za Telegraf.rs.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Marina Gagić Darko Lazić dok su bili u vezi

Darkova vozačka dozvola je istekla 18. decembra 2013. godine, a Gagićeva je prokomentarisala ove informacije:

- Meni je tvrdio da ima vozačku. 

Da podsetimo, Darko Lazić priveden je jutros oko 4 sata zbog prekoračenja brzine, a tada je konstatovano da je konzumirao kokain i da ima alkohola u krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading