Petak 13. ipak donosi sreću: Neverovatni popusti u Hisense Gorenje Centrima

Autor:

Vesti

13.05.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne propustite priliku da oplemenite vaš dom najkvalitetnijim proizvodima iz raznovrsne ponude koju ovi centri nude.

Petak 13. ipak donosi sreću: Neverovatni popusti u Hisense Gorenje Centrima

Foto: Promo/Gorenje

Neka vam ovaj petak 13. donese sreću! Očekuju vas popusti od 13 odsto u Hisense Gorenje Centrima na dobro poznatim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Kruševcu, Valjevu, Jagodinu, Šabcu i Novom Pazaru.

Ne propustite priliku da oplemenite vaš dom najkvalitetnijim proizvodima iz raznovrsne ponude koju ovi centri nude. Svako ko bude došao, pronaći će nešto za sebe.

U bogatoj ponudi nalaze se inovativne Gorenje OptiBake rerne koje se same čiste i dizajnirane su podjednako i za profesionalce, kao i za početnike u kuvanju. Uz to, na akciji će biti i svi aparati koji doprinose kulinarskim majstorijama. Iskoristite mogućnost da po jedinstvenim cenama oplemenite svoju kuhinju blenderima, tosterima, ručnim mikserima, seckalicama, ketlerima, mašinama za kafu i brojnim drugim uređajima i posuđem.

Prolećno sređivanje je u toku, a sigurno će vam lakše pasti ukoliko ste opremljeni novim i modernim asoritimanom uređaja koji su neophodni za svako domaćinstvo, poput usisivača, pegla, samostojećih i kupatilskih ventilatora, mašina za sušenje i pranje veša, kao i mašina za pranje sudova, koje su takođe na popustu.

Foto: Promo/Gorenje

 

U poslednje vreme svest o kvalitetu vazduha koji udišemo je znatno porasla. Takođe, ovo je jedinstvena prilika kada ćete po nižim cenama moći da kupite sve popularnije prečišćivače vazduha, koji su postali apsolutni hit.

Iskoristite priliku i neka se kolo sreće okreće ovog petka 13. u vašu korist! Popuste možete ostvarati 13. i 14. aprila u Hisense/Gorenje Studijima na sledećim lokacijama: Novi Beograd (Bulevar Milutina Milankovića 7), Žarkovo (Trgovačka 9), Novi Sad (Bulevar Vojvode Stepe 38), Niš (Cara Dušana 2) Kraljevo (Jovana Deroka 6), Kruševac (Železnička bb), Valjevo (Bulevar Palih Ratnika 91/92 br. 5), Jagodina (Ćuprijski put bb) Sombor (Mirna bb), Novi Pazar (Stefana Nemanje 220) i Šabac (Cara Dušana 32a).

Više informacija o Gorenje i Hisense proizvodima možete pronaći na linku

Hisense / Gorenje Studio prodajni saloni | gorenje-rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading