NAKON DOŽIVLJENOG KOLAPSA! Novak doneo važnu odluku!

Autor:

Sport

01.03.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi reket sveta Novak Đoković nedavno je poražen od Jiržija Veselog u Dubaiju.

NAKON DOŽIVLJENOG KOLAPSA! Novak doneo važnu odluku!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon neočekivanog kolapsa u četvrtfinalu turnira, kome se ruku na srce niko nije nadao, Nole je pao na mesto broj dva na ATP listi.

Teniski analitičar Vuk Brajović je bio na licu mesta i video je kako je reagovao naš teniser po završetku meča sa čeških teniserom. On smatra da je Noletov borbeni duh, upravo taj činilac uspeha koji će ga i u daljem toku karijere vinuti u nebesa:

– Novak i posle toga što je izgubio nije klonuo. Bio je pozitivan i sa svojim sinom Stefanom je izašao na teren i igrao se posle meča. Sinoć je leteo sa nama, ćerkicu je poveo u zadnji deo aviona i svi su želeli da se slikaju sa njim. On leti normalnim avionom, standardnom linijom. Novak se dobro oseća, prija mu povratak na turneju. Novak o tenisu priča tenisom. Da je Novak imao još koji takmičarski meč, sigurno bi uzeo Dubaji – rekao je Vuk Brajović, teniski analitičar za "Kurir".

Osvrnuo se i na predstojeće izazove Novaka Đokovića.

– Postoji mogućnost da Novak igra u Monte Karlu. Teniski klub Monte Karlo se nalazi na prostoru Francuske, a on živi na teritoriji kneževine i ako se radi o 10 minuta hoda. Tu će morati da se vidi kakav će kovid mandat odigrati ulogu. Roland Garos za sada izvesno, Vimbldon takođe izvesno, pa ćemo videti u predstojećem periodu – rekao je Brajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading