NOVAK MU OVO NEĆE OPROSTITI: Kanadski teniser je VELIKO razočarenje!

Autor:

Sport

25.02.2022

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češki teniser Jirži Veseli juče je napravio veliku senzaciju.

NOVAK MU OVO NEĆE OPROSTITI: Kanadski teniser je VELIKO razočarenje!

Foto: Tanjug/AP

Neočekivano i prilično lako, Veseli je savladao Novaka Đokovića.

I kada se očekivalo da će u polufinalu ATP turnira u Dubaiju, Kanađanin Denis Šapovalov da osveti najboljeg teniera sveta, to se nije dogodilo. Nakon velike borbe i tri odigrana seta, Jirži Veseli je slavio rezultatom 2:1 (6:7, 7:6, 7:6).

 

 

Čeh je brzo napravio brejk i došao do 3:0, ali je u nastavku seta Kanađanin vratio brejk i odveo set u taj-brejk. Tamo je posle velike borbe slavio 9:7.

Bio je agresivan Šapovalov i napadao je Veselog u drugom setu, ali je Čeh sve napade odbranio i sigurnim servisima odveo i drugi set u taj-brejk, gde je ubedljivo savladao Šapovalova rezultatom 7:2.

U odlučujućem setu je vodio 4:3, imao 0:40 i tri brejk lopte da sve reši, ali je sve tri propustio. Bio je hrabar Šapovalov, napadao je i u narednom gemu iskoristio psihološku prednost i napravio brejk.

Servirao je za pobedu, ali je Veseli napravio brejk i meč se nastavio i ponovo smo gledali taj-brejk. Tamo je lako slavio Veseli 7:3 i zakazao finale protiv Andreja Rubljova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragan

26.02.2022 07:32

Čovjek stvarno mora biti na nečemu da može podnijeti ove naslove Imate li vi urednika?

Dragan

26.02.2022 10:56

Zašto ne objavljujete komentare Ne pašu vam?