NOVAKOV TRENER pljuvao po Đokoviću! Kako te samo nije SRAMOTA?!

Autor:

Sport

01.03.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozitivno samo o rivalima.

NOVAKOV TRENER pljuvao po Đokoviću! Kako te samo nije SRAMOTA?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, podelio je svoje mišljenje o trenutnom stanju u tenisu, ne štedeći reči hvale za Rafaela Nadala.

Rafa je još jednom pokazao da je veliki borac, šampion, da je sposoban da se vrati iz neverovatne situacije u finalu Australijan opena - izjavio je Beker.

Bivši teniser je zatim nastavio.

- Sada je najuspešniji u istoriji, što je neverovatno. Pre samo nekoliko nedelja imali smo trojicu, a sada je samo jedan. Sigurno da će ovo dosta uticati na Novaka i Rodžera Federera. Želeće obojica da osvoje još jedan Grend slem, a možda i nekoliko njih, shodno tome da je Nadal veliki favorit na Rolan Garosu. Ipak, sva trojica su legende i prosto je sjajno što su se svi našli u istoj eri - rekao je, osvrnuvši se i na našeg Novaka Đokovića.

 

 

Najmlađi osvajač Vimbldona je na kraju dodao, prisetivši se perioda kada je bio teniser.

- Tada je rekord držao Pit Sampras sa 14 Grend slem titula, sada imamo trojicu koji drže 20 i više trofeja. Svetski tenis ima zdraviju situaciju nego ikada i nadam se da će da nastave sa rivalstvom u godinama pred nama - izjavio je Beker.

Podsećamo, Boris Beker je bio Novakov trener između 2014. i 2016. godine, kada su prekinuli saradnju zbog ličnih nesulgasica, a po svemu sudeći taj odnso se nije mnogo promenio od tad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Samuilo

01.03.2022 20:06

Koji deo je pljuvanje Djokovića? Objasnite i nama neobrazovanima, možda je ovaj tekst sastavio budući dobitnik "Pulicera" pa je to razlog mog nerazumevanja?!

Odgovori 30 1
Vuk07

01.03.2022 20:14

Ama bre kako da ne pljuje kad je Novak za pljuvanje tvrdoglava mozga.

Odgovori 5 12
Gale

02.03.2022 05:56

Gde je pljuvačka?