ĐOKOVIĆ JE KAO DŽESI OVENS: Vedrana Rudan ZAPALILA region, njene reči o Novaku ZABOLEĆE mnoge!

Autor:

Sport

12.01.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan još jednom je dala svoj sud o situaciji sa Novakom Đokovićem u Australiji.

ĐOKOVIĆ JE KAO DŽESI OVENS: Vedrana Rudan ZAPALILA region, njene reči o Novaku ZABOLEĆE mnoge!

Foto: Tanjug/AP/youtube

Vedrana Rudan je u intervjuu za "Blic" ponovo pružila podršku najboljem teniseru sveta.

Jadranka Kosor, naša bivša premijerka, nečasna je osoba. Živi u stanu otetom od dvojice srpskih dečaka koji su nakon smrti roditelja iseljeni iz centra Zagreba samo zato što su Srbi. Jedan od dečaka je počinio samoubistvo, ali to gospođu nikad nije uznemirilo jer je sve bilo "po zakonu“. Odjednom ju je uznemirio Đoković koji je, prema njenom tumačenju, provalio u Australiju iako je znao da oni ne puštaju nikoga ko nije dva puta vakcinisan. Nije jedina koja trenutno u Hrvatskoj baca drvlje i kamenje na Đokovića "antivaksera“. Zaboravljaju svi ti komentatori da je Đoković dobio vizu - rekla je ona.

Poznata Hrvatica smatra da je politika umešala svoje prste u sve.

Zajebavanje Đokovića je čisti politički čin. Australijski premijer pokušava pred izbore na "slučaju Đoković“ dobiti nekoliko političkih poena. Zanimljivo je da su Nadalu progledali kroz prste. Crnac Džejms Ovens, slavni američki atletičar, bio je zvezda Olimpijskih igara u Berlinu 1936. Osvojio je četiri medalje. Hitler nije bio oduševljen njegovim trijumfom. Priča o Đokoviću je priča o Hitleru i posle Hitlera. Sramotno, ali toliko tipično za vrli, novi, svet. "Zakon je jednak za sve“. Zakon nikad nije bio jednak za sve i neće biti. Đoković je sve učinio "po zakonu" - kaže Rudan i dodaje:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Pitam se ono što se malo ko pita, koliko je bilo "po zakonu“ zabraniti ruskoj teniserki ulazak u Australiju iako je vakcinisana, ali, sirotica, Sputnjikom koji Australci ne priznaju. Danas biti vakcinisan znači biti vakcinisan Fajzerom. O toj diskriminaciji ne pišu ostrašćeni kolumnisti. Njima je i to "po zakonu".

Za kraj, ona je rekla da veruje Novaku Đokoviću.

Poznata sam kao žena koja je verovala u vakcinu. Tri sam se puta vakcinisala Sinofarmom, srećom, ne idem u Australiju jer bi i meni zatvorili vrata. Zbog toga ne mogu ni do Trsta. Koliko god veliki broj svetskih medija naglašava kako je Đoković bahat i kako je trebao poštovati pravila, mislim da on moćnicima smeta iz sasvim drugih razloga. Đoković pruža otpor i postavlja pitanja. Danas se više nego ikad ceni poslušnost. Svi građani sveta imaju demokratsko pravo i dužnost da ne misle svojom glavom. Zato Đokoviću treba skinuti glavu. Verujem u njega. Ne bi se našao u ovoj situaciji da je bahati glupan. Glupani smo mi koji bespogovorno slušamo - zaključila je hrvatska spisateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Čole

12.01.2022 12:28

Izuzetno pametna i hrabra žena. Bravo gospođo Rudan.

Odgovori 22 0
Nebojsa

12.01.2022 18:22

Bravo,mislim sta vise reci na iznesene cinjenice

Odgovori 12 0
Mirko Ptica Trkačica

12.01.2022 18:52

Jako pošten i iskren komentar.

Nenad

13.01.2022 16:33

Bravo Vedrana! Svaka vam je Njegoseva!