DOKLE, BRE, VIŠE: Nož u LEĐA Novaku, ranije ga je HVALILA, a sad je ŽESTOKO oplela po njemu!

Autor:

Sport

12.01.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Navratilova govorila je o situaciji kroz koju prolazi Novak Đoković.

DOKLE, BRE, VIŠE: Nož u LEĐA Novaku, ranije ga je HVALILA, a sad je ŽESTOKO oplela po njemu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković prvi reket sveta

Legendarna Navratilova gostovala je u poznatom jutarnjem programu "Dobro jutro Britanijo", gde je iskoristila priliku da Novaku uputi nekoliko poruka.

- Volela bih da se Novak Đoković vakciniše. Mnogo mu se divim, mnogo puta sam ga branila, ali ne mogu da branim njegovu odluku da se ne vakciniše. Ako odbijete vakcinu ako ne znate ništa o njoj ili ne verujete u to, morate da se žrtvujete za dobrobit svih - rekla je ona.

Amerikanka češkog porekla smatra da je sve ovo što se događa u Melburnu moglo biti izbegnuto.

Ako želite da budete lider, morate da date primer, onaj koji je zasnovan na dobrobiti svih. Sve ovo je moglo da se izbegne, ali ko zna kako će se završiti, sve je ludo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Navratilova u društvu Bili Džin Kin

Navratilova ističe da je ona jedva čekala da se vakciniše protiv korone, zbog čega ne može da razume Novaka.

- Đoković je oduvek bio veoma striktan kada je reč o njegovoj dijeti, divim mu se jer znam šta je potrebno u tom smislu. Ipak, u ovom slučaju, ja sam stajala u redu da budem vakcinisana i nisam mogla da dočekam da je primim. Više bih se plašila da se razbolim a da nisam vakcinisana, nego od nuspojava vakcine. Ovo je sebičan sport, ali je vrlo važno u obzir uzeti i druge.

Za kraj je malo preterala i Đokovića nazvala drskim.

- Deluje da je Novak neuništiv, jer je uvek u zavidnoj formi. Ipak, imate ljude koji su umrli a da su bili u sjajnoj formi. Ne bih rekla da to što radi arogantno, ali je pomalo drsko.

Martina Navratilova je u prošlosti često o Novaku pričala samo hvalospeve, ali je izgleda i ona promenila ploču...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ana

12.01.2022 18:10

Martina drsko je da tvrdis da si se 'zrtvovala' za dobrobit svih, zrtvovala si se samo zbog sebe jer si zena u godinama i neces pasti na terenu kao preko 300 fudbalera ove godine od infarkta koji su se vakcinisali. Ili razviti dozivotni miokriditis. DOk si bila mlada niko ti nije ponudio takav rizik u ime kolektivnog 'dobra'. Drska si i zato sto je potrebno da znas da vakcinisane sportiste Sputnjikom ne pustaju da se takmice, jer ocigledno u pitanju nije opste dobro nego profit i sfera uticaja, odnosno politika. Nekad je vaznije boriti se za slobodu koja podrazumeva zdravu logiku nego za pehar.

Odgovori 19 2
Suvi

14.01.2022 11:52

@Ana - Sve te je cula ...

NekoKo

12.01.2022 23:02

Šta reći za nekoga ko nije osećao potrebu da predstavlja sosptvenu državu i narod, nekoga ko je prodao veru za večeru i to za šaku dolara.?

Suvi

14.01.2022 11:51

Ma upravu su ljudi sto kazu , trebao se vakcinisati i sve ovce na broju , ovako bice sta mora biti ... Trebao je biti primer svim mladima a ne ovako ...