MATEJEV NESTANAK NEMA VEZE SA NASILJEM! Na konferenciji u Hrvatskoj upravo saopšteno - OVE SPEKULACIJE SE MOGU ODBACITI!

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnik generalnog direktor hrvatske policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac rekao je na konferenciji za novinare u Zagrebu da nasilje nije prethodilo nestanku Mateja Periša, kako se spekulisalo u medijima u regionu.

MATEJEV NESTANAK NEMA VEZE SA NASILJEM! Na konferenciji u Hrvatskoj upravo saopšteno - OVE SPEKULACIJE SE MOGU ODBACITI!

Foto: printscreen

Antonio Gerovac

- Srpska policija, moram da kažem, uradila je, sa profesionalne strane dobar posao. Reći ću vam to ovako: Matejov nestanak nema veze sa nasiljem, to su rezultati istrage srpske policije - rekao je Gerovac odgovarajući na pitanje koje spekulacije mogu da se odbace.

Republika

Foto: e/stock/printskrin

 

- Sve snimke smo pregledali, i ja nisam srećan što se ti snimci pojavljuju u javnosti. Srpska policija je sve detaljno ispratila i odradila je veliki posao jer su se pregledali sati i sati materijala. Odbačeno je sve što se ispostavilo da nema veze sa slučajem. Možemo da kažemo da je osoba koja je bila obučena kao Matej došla do vode, ali nijedan policajac ne može da potvrdi da je to stvarno on - kazao je on.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u novogodišnjoj noći u Beogradu, a od tada traje intezivna potraga za njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading