ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MATEJEVIH PRIJATELJA NA PUTU ZA BEOGRAD: Jedan detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

10.01.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je jedanaesti dan potrage za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27), kojem se izgubio svaki trag u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je izašao u beogradski klub “Gotik”. MUP Srbije sprovodi istragu na kopnu i u vodi, a na terenu su psi tragači, forenzičari, profesionalni ronioci, ali i volonteri.

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA MATEJEVIH PRIJATELJA NA PUTU ZA BEOGRAD: Jedan detalj posebno privlači pažnju (FOTO)

Foto: ST/V.Lukić, N. Mandić, Facebook

Hrvatski Večernji list došao je u posed fotografije nastale u kombiju u kojem su bili Matej i prijatelji na putu za Beograd, a koju možete pogledati KLIKOM OVDE. Svima je privukao pažnju jedan detalj, a to je da je Matej na ovoj fotografiji nasmejan i da deluje raspoloženo.

Ekipa od sedam mladića iz Splita prvo je automobilima otišla u Zagreb, a zatim su tamo unajmili kombi s kojim su krenuli 30. decembra u Beograd gde su iznajmili apartman.

Javnosti je već poznato da su među ekipom bili Vinko i Miro Bokšić, sinovi poznatog splitskog preduzetnika. Osim njih i Mateja u kombiju su bila još četvorica mladića između 25 i 29 godina.

Mladić koji sedi u poslednjem redu skroz desno završio je Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije i njegovi poznanici tvrde da je iz “uredne i ugledne porodice”, a otac mu je vlasnik dobrostojeće građevinske i projektantske kompanije.

On je Periša poznavao iz gimnazije Vladimir Nazor gde su zajedno išli u školu. Prema saznanjima Večernjeg lista, on se nije intenzivno družio s ekipom koja je krenula za Beograd već sporadično.

Mladić do njega završio je srednju Tehničku saobraćajnu školu te se profesionalno bavio rukometom, a tokom karijere je igrao i za nemačke klubove. Trenutno je zaposlen kao radnik na splitskoj železnici i još uvek igra rukomet u jednom klubu niže lige.

Mladić za volanom pohađao je splitsku matematičku gimnaziju.

Prema nezvaničnim informacija hrvatskog lista, u kombiju u drugom redu s leve strane bio i Matejev prijatelj koji je trenirao mali fudbal.

Podsetimo, Matejevi prijatelji su nestanak mladića prijavili policiji tek u 18 časova 31. decembra, a nakon što su prošli poligrafsko testiranje, vratili su se u Hrvatsku.

(Republika/Večernji list)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading