DIJANA ĐOKOVIĆ VEOMA ZABRINUTA: Potresne reči Novakove majke, evo šta je BOLI!

Autor:

Sport

12.01.2022

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta, govorila je za australijske medije.

DIJANA ĐOKOVIĆ VEOMA ZABRINUTA: Potresne reči Novakove majke, evo šta je BOLI!

Foto: Starsport

Dijana i Novak Đoković

Dijana Đoković je bila gost u jutarenjem programu Kanala 7.

Ona je istakla da veruje da Novaka neće deportovati, te da je sud jasno rekao šta je imao povodom toga.

- Saznala sam da postoji šansa da još hoće da ga deportuju. Veoma sam zabrinuta. Shvatamo svi da ovo još nije gotovo i molimo se da ostane i da igra. Nadam se da svi razmišljaju isto. Nadam se da vaše ministarstvo, vlada i ministar ne razmišljaju drugačije. Ne izbacujte ga, on je teniser, nije političar, nije kriminalac, nije ubica, on je samo teniser, najbolji na svetu, pustite ga da igra i da pokaže šta zna - rekla je Dijana Đoković i dodala:

- Ne mislim da je korektno. Sudija Keli je odlučio da je Novak slobodan, pa ne mogu da shvatim kako jedan čovek može da donese drugu odluku. Ipak, ja ne znam zakone u vašoj zemlji i zaista ne shvatam o čemu se radi.

Republika

Foto: twitter.com/Novak Djokovic

Ona priznaje da nije upućena u sve detalje, te da nije o svemu pričala sa Novakom.

- Ne znam sve o problemu i nisam pričala sa Novakom o tome. Čitam mnogo toga u novinama. Ono što mogu da kažem je da je sudija Keli sedam sati slušao obe strane i onda odlučio da je Novak slobodan. Za mene je to zatvorena knjiga.

Voditelji su je potom upitali da li ona podržava sina u odluci da se ne vakciniše protiv koronavirusa, ipak, ona je staloženo odgovorila na njihovu provokaciju.

- Novak ima skoro 35 godina, čak ni ja kao majka nemam taj izbor da višim pritisak na njega. On ima svoju životnu filozofiju. Ako on misli tako, onda je to u redu. Znam da je Novak najzdraviji sportista na svetu. Vodi računa o svom telu i niko ne može da zamisli koliko. Toliko je posvećen sportu i onome što radi. Igra tenis i želi da ostane na terenu, znam da čini sve da ostane zdrav. Ne znam u čemu je problem ako ne želi da se vakciniše. To je izbor svake osobe ovog sveta, svako ima priliku da izabere sam. To su ljudska prava. Ne možete da ubeživati ili pritiskati da to uradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Suvi

13.01.2022 12:18

Pa izgleda da ce morati da se vakcinise jel takvi su sada zakoni u pojedinim zemljama i tu nema sta da se prica vise , tako ce izbeci ove skandale ima on dosta neprijatelja u okruzenju koji ga toboze tapsaju po ledjima a mole boga da propada ... toga je valjda svestan ....