NOVAK JE SEBIČAN: Đoković na SRAMNOM udaru kolege, ove reči su SKANDALOZNE!

Autor:

Sport

12.01.2022

09:40

Ne prestaju skandalozni napadi na Novaka Đokovića.

NOVAK JE SEBIČAN: Đoković na SRAMNOM udaru kolege, ove reči su SKANDALOZNE!

www.profimedia.rs

Komentari (9)

Loading
Mi Ile

12.01.2022 10:08

Novak nije jedini na GS koji nije vakcinisan,jos 25 tenisera je dobilo medicinsko izuzece ali samo je Djokovic interesantan po onoj,za dobrim konjem se prasina dize

Odgovori 37 9
bogdan

13.01.2022 11:58

@Mi Ile - Nije tu samo Novak u pitanju.Mnogi ne obraćaju pažnju da pola >Mačve i opozicija traže da se otkaže ugovor sa Rio Tintom koji je Australijska firma .To otkazivanje bi im nanelo ogromnu štetu naročito što su žutima isplatili milionske svote za mito.Da naša Vlada danas objavi da neće raskidati ugovor,Novak bi sigurno igrao.Naravno nije Rio tinto jedini razlog.

Vladimir

12.01.2022 12:43

Nije tačno da ga je pljuvao nego je rekao istinu, ja navijam za Novaka više od 99% njih i realno ko zna koliko njih se ne bi vakcinisalo da nisu morali, nikakvih 25 nije dobilo izuzeće već njih 5 od 25 i ovu su jednu vratili i ovog jednog znači Novak i još njih dvoje,a bori se za prava svih,a ovamo se izdvaja kao jedini, svi što glume ludilo neka stave sebe u tu poziciju da sad na poslu zbog otkaza moraju da budu vakcinisani i jbg svi odu a jednom koji je najbolji i donosi firmi najviše para se zbog toga progleda, jer AO je želeo Đokovića od početka na turniru, u ostalom kakav mu je bio plan da se nije "slučajno" zarazio, ne bi ni otišao? A sve vreme se spremao jer on ne ide da učestvuje nego da osvoji turnir, vakcinisao bi se? Ne volim lažove, nemam zato političara kome se divim, Novak bi trebao da je drugačiji,kao što je bio ili sam bar verovao, prosto je bilo neću vakcinu i ne idem na turnir, bacam karijeru u kanti jer sam pička koja se vakcine bojim, ili daj to sranje i idem da osvojim turnir.

Odgovori 25 63
Dragan

12.01.2022 15:11

@Vladimir - Svi koji su preležali koronu imaju više antitela nego vakcinisane osobe.

Odgovori 47 8
Nenad

12.01.2022 18:08

@Dragan - Zasto ljudi koji ne poštuju tuđe misljenje misle da će se njihovo poštovati. Ceo život je posvetio zdravom životu kako bi ostvario ovu velicinu i sada treba da pogazi ceo svoj život jer ga neko ucenjuje. Čovek hoće samo da igra tenis a prozapadni mediji ne mogu da podnesu da je jedan od najboljih sportista svih vremena. Sramota da se o ovome uopšte piše i priča.

Odgovori 36 6
AnavoliMilovana

12.01.2022 21:15

@Vladimir - U periodu Adriatura, kad je vladao zestok soj covida 19, Novak se zarazio i stekao imunitet. Ceo svet ga je tada pljuvao a sada su zaboravili na taj momenat i zestiko ga napadaju sto nije vakcinisan. Smesno! Pa ove vakcine nisu garancija da neces dobiti i preneti virus a nisu ni sigurancija da ces preziveti. Prema podacima retki su prokuzeni koji su se ponovo zarazili. Znaci prokuzeni imaju jaci imunitet od bilo kakve vestacke imunizacije. Novace napred, volimo te!

grunf

12.01.2022 23:59

ispada da je stekao neku prednost u odnosu na ostale time sto nije vakcinisan

Cardak

13.01.2022 08:49

LAZ SMRDI DO NEBA!Kako vas nije sramota 22 osobe su PRE Novaka dosle u australiju (ne racunajuci cehinju)istim papirima.A sto je najvaznije sve "teniseri" iz FASISTICKIH ZEMALJA".Ali istorija se ponavlja!

damon

13.01.2022 15:01

Kaže opanak, "mi nikada nikoga nismo napali, samo smo se branili", i ostane živ.??? A da počnemo nabrajati, stari jarče Đokoviču ??? I još nešto, NIKAD nemoj stavljati Hrvate u istu rečenicu s vama. I govoriti kako se vi "borite i za nas". Ili da ti ne praviš "razliku" među nama. Eto MI je pravimo. I razlika je NEBO i ZEMLJA između nas.Uvijek je bila, sve je veča, i sve više se vidi. Tako da, NEMOJTE se vi zaboga ni u čemu "boriti" za nas. Nedaj Bože da nam treba IKAKVA pomoč od vas. A to da smo "isti", ili "jedan narod",to možeš pričati onoj hrpi nepismenih čobana što si ih okupio, a ne nama. SVI jako dobro vide da tu nema NIŠTA "isto". Jer kao što vidiš, postoji nešto što se zove KAMERA. A BAŠ ONA najbolje pokazuje da tu NIŠTA nije isto. Dakle, sanjati da smo "jedno", možete i dalje. I to je JEDINO što možete- Znači da bdemo jasni za ubuduče, ŠTO DALJE i od Zadra, i od Hrvatske. Ne treba nam i ne želimo NIŠTA od vas. Nikakvi "Adria tourniri", niti bilo kakvi drugi. Vi sa ADRIOM nemate NIŠTA, i koliko se god trudili, nikad nečete ni imati. Dakle, zaboravite Hrvatsku kao što smo i mi zaboravili vas. Igrajte turnire u Banja Luci, ili u Prištini. U Hrvatsku NISTE dobrodošli.