NOVAK JE SEBIČAN: Đoković na SRAMNOM udaru kolege, ove reči su SKANDALOZNE!

Autor:

Sport

12.01.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaju skandalozni napadi na Novaka Đokovića.

NOVAK JE SEBIČAN: Đoković na SRAMNOM udaru kolege, ove reči su SKANDALOZNE!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Posle Endija Marija, Rafaela Nadala, Martina Fučoviča, još jedan kolega udario je na Novaka Đokovića.

Ovog puta oglasio portugalski teniser Žoao Souza, koji je sebi za pravo dao da najboljeg igrača planete nazove sebičnjakom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

- Novak ima svoje ideale i ovo što se dešava nije dobro za tenis, kao i za ceo sport. Stavljajući se u Novakovu poziciju, razumem poteškoće kroz koje prolazi, s obzirom na njegova uverenja. Sa druge strane, to je pomalo sebičan odnos prema kolegama - rekao je Portugalac i dodao:

Mnogi od nas, ne pričam o sebi, ne bi voleli da su vakcinisani, ali je to pravilo kako bismo igrali. Đoković je uspeo da ga zaobiđe i na kraju je jedini nevakcinisani teniser koji se takmiči na Grend slemu.

Psi laju, karavani prolaze...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Mi Ile

12.01.2022 10:08

Novak nije jedini na GS koji nije vakcinisan,jos 25 tenisera je dobilo medicinsko izuzece ali samo je Djokovic interesantan po onoj,za dobrim konjem se prasina dize

Odgovori 37 9
bogdan

13.01.2022 11:58

@Mi Ile - Nije tu samo Novak u pitanju.Mnogi ne obraćaju pažnju da pola >Mačve i opozicija traže da se otkaže ugovor sa Rio Tintom koji je Australijska firma .To otkazivanje bi im nanelo ogromnu štetu naročito što su žutima isplatili milionske svote za mito.Da naša Vlada danas objavi da neće raskidati ugovor,Novak bi sigurno igrao.Naravno nije Rio tinto jedini razlog.

Vladimir

12.01.2022 12:43

Nije tačno da ga je pljuvao nego je rekao istinu, ja navijam za Novaka više od 99% njih i realno ko zna koliko njih se ne bi vakcinisalo da nisu morali, nikakvih 25 nije dobilo izuzeće već njih 5 od 25 i ovu su jednu vratili i ovog jednog znači Novak i još njih dvoje,a bori se za prava svih,a ovamo se izdvaja kao jedini, svi što glume ludilo neka stave sebe u tu poziciju da sad na poslu zbog otkaza moraju da budu vakcinisani i jbg svi odu a jednom koji je najbolji i donosi firmi najviše para se zbog toga progleda, jer AO je želeo Đokovića od početka na turniru, u ostalom kakav mu je bio plan da se nije "slučajno" zarazio, ne bi ni otišao? A sve vreme se spremao jer on ne ide da učestvuje nego da osvoji turnir, vakcinisao bi se? Ne volim lažove, nemam zato političara kome se divim, Novak bi trebao da je drugačiji,kao što je bio ili sam bar verovao, prosto je bilo neću vakcinu i ne idem na turnir, bacam karijeru u kanti jer sam pička koja se vakcine bojim, ili daj to sranje i idem da osvojim turnir.

Odgovori 25 63
Dragan

12.01.2022 15:11

@Vladimir - Svi koji su preležali koronu imaju više antitela nego vakcinisane osobe.

Odgovori 47 8