KUPUJE JOJ BUKETE CVEĆA I OBASIPA POKLONIMA: Ona je NAJVEĆA PODRŠKA Duška Tošića, ne može bez NJE!

Autor:

Zabava

12.01.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić je jedan od medijski propraćenijih fudbalera, a sada otkrivamo koja misterizona žena stoji iza njega ceo život.

KUPUJE JOJ BUKETE CVEĆA I OBASIPA POKLONIMA: Ona je NAJVEĆA PODRŠKA Duška Tošića, ne može bez NJE!

Foto: printscreen

Duško Tošić je nedavno dospeo u žižu javnosti kada je navodno za Božić pljunuo, a potom i ošamario suprugu Jelenu Karleušu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Duško Tošić sa majkom Nikoletom

Duško je izuzetno vezan i blizak sa svojom majkom, Nikoletom Tošić, koja već tri godine živi sama nakon smrti njenog supruga, Duškovog oca, Milorada. Duško koristi svaki slobodan trenutak kako bi je posetio i kako bi proveo vreme sa njom da se ne bi osećala usamljeno.

Sa vremena na vreme podeli njihovu zajedničku fotografiju na svoj Instagram profil, a prilikom svakog susreta se potrudi da joj donese buket cveća ili neki drugi poklon, kako bi joj vratio osmeh na lice.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Duško Tošić sa majkom Nikoletom

Nikoleta živi u selu Orlovat blizu Zrenjanina, a retko napušta svoj dom jer ne voli da se javno eksponira, što dodaje i činjenica da se nikada nije oglašavala za medije.

Kako se priča, o snaji Jeleni misli sve najlepše i pruža joj beskonačnu podršku. Na svakom porodičnom okupljanju se vide, pa se tako Nikoleta raduje ovim događajima, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading