DUŠKO RETKO KAD DOLAZI KUĆI: Progovorile komšije Jelene Karleuše!

Autor:

Zabava

08.01.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnjeg skandala gde je Jelena Karleuša prijavila supruga za nasilje u porodici, oglasile su se i njihove komšije.

DUŠKO RETKO KAD DOLAZI KUĆI: Progovorile komšije Jelene Karleuše!

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša je juče prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, nakon što je izbila svađa pred rodbinom.

Navodi se da je Duško prvo pljunuo pevačicu, a potom joj i lupio šamar. Policija je odmah pristigla u vilu na Dedinju kako bi uzeli izjave, a njihove komšije ističu da nisu čuli ništa šta se dešavalo, ali da su u jednom momentu videli policijski automobil, piše Blic.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

- Nismo čuli apsolutno ništa, samo smo u jednom trenutku videli policiju ispred njihove kuće, Jeleninog brata Marka i njenu tetku kako izlaze iz dvorišta  počele su komšije priču i dodale:

- Ni Duška ni Jelenu nismo videli… Duško inače baš retko dolazi, stalno je na putovanjima i najviše vremena provodi sa svojim ćerkama kada je u Beogradu. A kada ih sretnemo oni se uvek prijatno jave - kažu komšije, a prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ha Ja

08.01.2022 13:38

Došao bi on kući,ali čeka red,gužva je

Odgovori 23 14