JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA POSLE NASILJA KOJE JE PRETRPELA OD DUŠKA I POSLALA JASNU PORUKU: Čuvajte se onih koji se POVRATE od svega! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.01.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se oglasila nakon jučerašnjeg skandala, i jednim snimkom je poslala jasnu poruku.

JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA POSLE NASILJA KOJE JE PRETRPELA OD DUŠKA I POSLALA JASNU PORUKU: Čuvajte se onih koji se POVRATE od svega! (VIDEO)

Foto: Republika

Jelena Karleuša je juče prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici nakon što joj je lupio šamar u porodičnom domu na Dedinju, i sve to pred njihovim porodicama.

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena i Duško

Pevačica se sada oglasila na svom Instagram nalogu i poslala je snažnu poruku.

Naime, Jelena je objavila snimak sa njenog koncerta za doček Nove godine, a preko njega je stavila audio kojima je svima stavio jasno do znanja da je ovo neće uništiti.

 

 

- Bolje da pripazite na ljude koji se povrate od svega što je trebalo da ih uništi, to su Božiji ljudi i ne treba se igrati sa njima - čuje se na snimku, a prenosi Kurir.rs.

Podsetimo, Dušku je izrečena zabrana prilaska 48 sati, a njegovi advokati su izjavili da nije bilo nikakvog nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

09.01.2022 08:20

A zaboravila si Ognjena...