DOK SVI BRUJE O ĐOKOVIĆU: Najveći Novakov mrzitelj je ovako SKRENUO PAŽNJU na sebe!

Autor:

Sport

02.08.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih mrzitelja Novaka Đokovića, Nik Kirjos ponovo je pokušao da skrene pažnju na sebe i progovori o okončanju karijere, iako je još uvek u dobrim godinama za profesionalnog sportistu.

Republika

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Novak Đoković i Nik Kirjos

Kontroverzni igrač ima 26 godina i trenutno je 77. na ATP rang listi.

- Iskreno, ne nedostaje mi toliko. Lepo je vratiti se, naravno, pogotovo kada su u pitanju turniri gde se osećam dobro. Ipak, situacija je i dalje luda. Svaki put kada odem na turnir, nešto mi govori da mi je možda i poslednji. Tako je bilo u Atlanti… Ne znam šta bih rekao, čudno se osećam- rekao je Kirjos.

Kirjos smatra da je momak kao što je on potreban belom sportu.

- Igrao sam pet turnira u poslednje dve godine, ali na društvenim mrežama se o meni priča stalno. Ako sam toliko loš za sport, zbog čega me promovišu toliko? Znam da sam dobar, ovakve ličnosti su neophodne sportu. Ranije su izražavali mržnju prema meni, suočavao sam se sa rasizmom… Nešto slično se dešava Naomi Osaki, sada je moderno pričati o mentalnom zdravlju, ali po mom mišljenju ono što sam ja proživeo bilo je 20 puta gore. Zbog ovog sporta sam završio na mračnoj strani, mentalno mi je bilo teško, stalno su me kritikovali. Sada imam 26 godina, znam kako da se izborim sa svime- istakao je on.

Kirjos je u karijeri osvojio šest titula, poslednju 2019. u Vašingtonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading