UBIJ ME, NE MOGU VIŠE OVAKO DA ŽIVIM! Potresna ispovest Cece Kitić o nasilju koja će vam ZALEDITI KRV U ŽILAMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.08.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nizala je uspehe u karijeri, ali je u životu prošla najmračnije periode kada je priželjkivala smrt.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ceca Kitić

 

Bivšu rukometašicu i rijaliti učesnicu Svetlanu Cecu Kitić život nije mazio, a jednom prilikom smogla je snage i progovorila o torturi koju je prolazila u braku sa bivšim suprugom.

Njene reči nikoga nisu ostavile ravnodušnim: 

- Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža. Mnoge od tih žena nemaju posao, čak nemaju ni školu. Ja se od šesnaeste godine izdržavam od rukometa i nikada nisam zavisila od nekoga. Ipak, nekada vas zadržavaju neke druge stvari kao što su deca, ili patrijarhalno vaspitanje i želja da sačuvate porodicu. Ja sam sa tadašnjim mužem nasilnikom u jednom momentu došla do te tačke da sam mu rekla "ubij me jer ja ovako više neću da živim" - šokirala je javnost svojom ispovešću Svetlana Kitić.

Kao da to nije dovoljno, nekadašnja sportiskinja prolazila je i kroz egzistencionalnu krizu o kojoj je govorila pre 3 godine. Naime, njoj je pretilo  oduzimanje stana zbog duga od 66.000 evra koji ima prema banci, a nema novca da ga isplati.

 

BONUS VIDEO: 

SRAMNO: Najbliži Severini saradnik se šali sa brojem za bolesnu decu!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
STOP NASILJU

02.08.2021 19:27

Tuga velika. Zao mi je svih zena koje trpe torturu. Nemaju sve zene snage da se odupru nasilniku, da ga prijave i da pobegnu. Nazalost, neke su mrtve. Oduprimo se malogradjanstini, zastitimo zrtve nasilja!!! Poostriti zakon o nasilju u porodici i nasilju na poslu. Zene, prijavljujte!!! Ceco, drago mi je da ste se izvukli. Postovanje!!!

Ljuba

03.08.2021 06:57

Sta radi milicija, uhapsiti tog nasilnika i sada i strpati u zatvor na 10 god. pa tamo neka bije robijase.

Karma

03.08.2021 07:51

Do kada mislite da od Kitićke pravite najveću žrtvu ovog sveta? Što je ne pitate zašto je bila u dugovima? Najkraće rečeno, birala je partnere mutnih biografija i barabe zato što su imali pare, kockala se kao pomahnitala i izgubila sve ... Stigla je karma i to je to, pustite srceparajuće priče za neke druge koji to stvarno zaslužuju.

Zapazanja

03.08.2021 08:53

Evo bas se spremam da uzmem 66000 evra pa kako vratim, nek me ubiju, a žena mora biti samostalna, al ne mora biti žena, već rijaliti majka. Osudite muževe, zakujte za tarabu porodicu i sutra se pitajte šta bi.