NAKON POROĐAJA MORALA DA POTRAŽI POMOĆ STRUČNOG LICA! Ispovest Lune Đogani o problemima sa kojima se suočava!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.08.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani polovinom juna postala je majka i tada se, kako kaže, suočila i sa problemima kojima se nije nadala.

Republika

Foto: Ilustracija: ST/Dragan Kadić, Pixabay

Luna Đogani

 

Naime, rijaliti zvezda i pevačica Luna Đogani suočila se sa zdravstvenim problemima zbog kojih je morala da potraži pomoć stručnog lica.

Naime, Đoganijeva je otkrila da ima probleme sa hormonima, nakon porođaja. Istakla je da nije zadovoljna telom.

- Hormoni posle trudnoće su mi poludeli, nisam zadovoljna kada vidim da mi se telo menja i pojavljuju problemi koje ranije nisam imala. Jednom sam imala sličan problem, doktorka mi je pomogla. Znam da će i ovaj put - napisala je Đoganijeva na Instagramu.

Foto: Instagram

Luna Đogani

 

Luna je počela da radi na rešavanju ovog problema koji ju je veoma mučio, te nema sumnje da će uskoro dovesti svoje telo i organizam u najbolji mogući red.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
marina

02.08.2021 18:25

Luna,ti lecis posledicu ...al MISLIM da to treba sve da se krene od ishrane (molim te guglaj,informisi se) Da li si izbacila preteran unos šećera,ugljenih hidrata koji remete naše hormone i uzrokuju veliku neravnotežu u organizmu? Telu je potrebna kvalitetna hrana koja će pomoći izgradnji i zdravoj funkciji hormona i neurona u mozgu. Ako konstantno unosis veliku količinu šećera,telo će biti u stanju hormonalnog haosa. Luna,smanji unos šećera i hleba,jedi namirnice bogate proteinima, zdravim mastima, i povrće (ovakva ishrana će ti pomoći da izbalansiras šećer u krvi i nivo kortizola, a samim tim i odnos svih hormona u organizmu)

Danica

02.08.2021 18:29

eh ti hormoni koji polude tokom trudnoce ...sve ce biti u redu Luna

Jelena

04.08.2021 16:17

Psihički problemi.