LEPA RUSKINJA NAKON RASKIDA SA BIKOVIĆEM OTVORILA DUŠU: Bio je IZUZETNO GRUB, umorna sam od pretnji!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.08.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković i lepa Ruskinja vezu su čuvali daleko od očiju javnosti, međutim, njihov raskid odjkenuo je nakon njene potresne ispovesti.

Republika

Foto: instagram.com/

Buran kraj ljubavi

 

Srpski glumac Miloš Biković bio je u vezi sa Ruskinjom Arinom Vološinom koju su krili od očiju javnosti nadajući se da će privatnost sačuvati za sebe. Međutim, kada se ipak otkrila njihova ljubav, usledio je pakao, makar prema tvrdnjama ove lepotice: 

-Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga - napisala je Arina na svom Instagram profilu i dodala:

- Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno grub. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - napisala je i dodala:

 

 

- Danas mu više nisam devojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda. Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića - završila je svoju ispovest Arina.

Ovim povodom Miloš Biković se još uvek nije oglasio ni da potvrdi, ni da demantuje navode Arine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading