NOVI UDAR NA NOVAKA SA PRLJAVOG ZAPADA Za Britanca Đoković NIJE ni u TOP 3!

Autor:

Sport

19.07.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi udar na Novaka iz Britanije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novinar čuvenog lista Dejli mejl Oliver Holt napisao je sramotan tekst u kom tvrdi da Novak Đoković ne zaslužuje mesto ni u top tri tenisera svih vremena.

 

Holt je nakon Novakov trijumfa na Vimbldonu i osvajanja 20. grend slem titule u karijeri istakao da srpski as ne može da se smatra teniskom legendom. On tvrdi da mišljenje neće promeniti čak i ako Đoković na kraju karijere bude rekorder po broju osvojenih grend slemova.

- Novak se izjednačio sa Federerom i Rafom sa po 20 grend slemova u singlu prošle nedelje, to je samo podgrejalo debatu ko je najveći od njih trojice. Međutim, ja imam neka svoja viđenja i po njima veličina tenisera i razlog zbog kog ga cenite prevazilaze okvire titula. U mojih top tri tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas - istakao je Holt i dodao:

- Čak i da Ðoković osvoji više titula - neću promeniti mišljenje.

Osim najboljeg tenisera sveta, Hot je istakao da ni Rafael Nadal, prema njegovom mišljenju, nije među tri najbolja tenisera u istoriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading