KAKO JE NIJE SRAMOTA? Jelena ŠOKIRALA: Šta god da uradi Đoković ne može da se meri sa Federerom i Nadalom!

Autor:

Sport

22.06.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trka za titulu najboljeg tenisera svih vremena i dalje traje, neki su već prerano Rodžera Federera proglasili za GOAT-a, ali najviše se pitaju Novak Đoković i Rafael Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković , Rafael Nadal i Rodžer Federer

Posle Đokovićevog osvajanja Rolan Garosa mnogi smatraju da je Srbin u najboljoj poziciji iako ima jednu Gren slem titulu manje od dvojice velikih rivala.

Međutim, ruska teniserka Jelena Vesnina, nekada 13. teniserka sveta, koja podržava Rodžera Federera i kome se divi već godinama unazad smatra da Đoković nikada neće moći da se meri sa Švajcarcem i Špancem!

- Da, deluje da Novak ima šansu da prestigne Rodžera Federa i Rafaela Nadala? Da li će imati više grend slem titula i od Serene koja je na 23? Možda, imam poštovanje prema Đokoviću i Nadalu, ali je za mene Federer najveći svih vremena- rekla je Jelena Vesnina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Teniserka koju je Federer "kupio" svojim šarmom na Vimbldonu pre četiri godine objasnila je da šta god Đoković uradi - neće promeniti njeno mišljenje.

- Obožavam Rodžera kao tenisera. Ako Novak bude imao najviše grend slem titula i osvoji Olimpijske igre - približiće se Federeru koji to nema, ali mislim da kod navijača nikada neće imati tu ljubav i podršku kakvu imaju Federer i Nadal- zaključila je Vesnina.

Podsetimo da Đoković ima bolji međusobni skor sa Nadalom i Federerom, da je proveo najviše nedelja na vrhu ATP liste i da drži mnogobrojne rekorde, ali izgleda da mu teniska javnost neke stvari nikad neće oprostiti!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vesna

22.06.2021 18:15

A ko je Vesnina ? pa da je njeno misljenje vazno ? Ko se jos seca jedne od 1000 teniserki zaljubljene u Federera.

Vesna

22.06.2021 18:55

Da su Nadal i Federer Srbi, prica bi bila drugacija. Novak je vec postigao vrh i jos ce da ucvrscuje tu poziciju, a sta misle navijaci i koga vole njihov problem. Mi volimo Noleta, drugi kako im volja. Demokratija podrazumeva da svako ima pravo izbora, pravo na svoje misljenje i tu nema nista sporno.

Dobrivoje038

23.06.2021 12:30

@Vesna - Ne razumem vas, i ne samo vas, vec i ostale komentare ! Sami kazete da u demokratiji svako ima pravo na svoje misljenje, Vesnina koristi svoje pravo, da li je to "sramno" ? Pitame se sto je sramno, "izraziti" svoje misljenje ili "pre-osuduti" za svoje misljenje ?

Marinela

22.06.2021 19:09

Ja nikada nisam čula za ovu teniserku. To što nema nijednog Rusa u prva 3 tenisera sveta, na njenu žalost, ne menja brojke. Meni su dragi i Đoković i Nadal jer su iskreni u nastupima. Pokazuju emocije dok igraju a Federer mi je uvek bio nekako hladan, bled, u odnosu na ovu dvojicu. Kao da nema ni kapi krvi u sebi, kao da je smoren kad izađe na teren. Ima harizmu uginule lisice. S druge strane kad ne igra protiv Noleta, svim srcem sam uz Nadala jer je pun energije i života i vidi se da mu je stalo do svake loptice. Đoković je mentalna gromada što je i pokazao na ovom Rolan Garrosu. Ne znam ko pri zdravoj pameti može da mrzi tog dečka. Možda blazirana zapadnjačka publika koja isto nema života u sebi.