MARIJA ŠARAPOVA NE LIČI NA SEBE! Na udaru fanova zbog plastičnih operacija!

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Bekam joj spremila iznenađenje.

MARIJA ŠARAPOVA NE LIČI NA SEBE! Na udaru fanova zbog plastičnih operacija!

Foto: Instagram.com/mariasharapova

Nekadašnja prva teniserka sveta, Marija Šarapova, izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno objavila fotografije na kojima nosi teksas komplet dizajniran od strane Viktorije Bekam. Supruga poznatog fudbalera Dejvida Bekama pripremila je ekskluzivni komplet za slavnu teniserku, a Marija je odlučila da pokaže svoj novi autfit na svom blogu. Fotografije su brzo postale viralne, a mnogi su primetili da se Marija dosta promenila od kada je poslednji put bila u javnosti.

 

 


Jedan od glavnih razloga zbog kojeg su fotografije izazvale toliko pažnje jeste Marijin nos. Mnogi pratioci na društvenim mrežama su primetili da nos teniserke izgleda drugačije nego pre, te su se spekulisalo da je možda bila podvrgnuta plastičnoj operaciji. Komentari fanova su se brzo nizali, a neki su čak izrazili zabrinutost za Marijin izgled. Ipak, nije izneto nijedno zvanično saopštenje o eventualnim estetskim zahvatima, pa ostaje samo na nagađanjima o razlozima promene njenog izgleda.

 

 

 

 


Ovo nije prvi put da je Marija bila predmet spekulacija o plastičnoj hirurgiji. Tokom svoje karijere, teniserka je bila meta različitih komentara o svom izgledu, ali ona je uvek isticala važnost prirodnog izgleda i samopouzdanja.

Mnogi su takođe primetili da se promenila i Marijina frizura, ali i njen stil šminkanja. Neki su izrazili nadu da je reč samo o lošem izboru šminke, dok su drugi istakli da se teniserka "ne liči na sebe" na novim fotografijama.

Ova saradnja između Marije Šarapove i Viktorije Bekam pokazala se kao prava modna poslastica za fanove obe ikone. Viktorija Bekam je poznata po svom prefinjenom modnom ukusu, dok je Marija Šarapova oduvek bila u centru pažnje zbog svog stila van terena. Ovaj susret dve ikone svetskog sporta i mode će sigurno dugo biti tema razgovora u modnim krugovima.

U svakom slučaju, promena izgleda slavne teniserke i njena saradnja sa Viktorijom Bekam su pokrenuli brojne diskusije među fanovima, ali i javnošću uopšte. Dok neki spekulišu o mogućim estetskim zahvatima, drugi se dive hrabrosti i eksperimentisanju sa modom. U krajnjem slučaju, ostaje da vidimo šta nam donosi sledeći modni potez Marije Šarapove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading