TEODORA ZAVODNICA KOŠARKAŠA: Prošle godine Vildoza i Lesor, a sada OVAJ igrač Crvene zvezde poludeo za Džehvom!

Autor: P. Z.

Sport

29.01.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lajkovi pršte na sve strane.

TEODORA ZAVODNICA KOŠARKAŠA: Prošle godine Vildoza i Lesor, a sada OVAJ igrač Crvene zvezde poludeo za Džehvom!

Foto: Instagram/teodoradzehverovic/Starsport/Ilustracija

Košarkaši Crvene zvezde i Teodora Džehverović

Košarkaši Crvene zvezde su u nedelju uveče pred svojim navijačima savladali Partizan u četvrtom ovosezonskom večitom derbiju, a junak pobede bio je Brazilac Jago dos Santos.

Plejmejker crveno-belih je nekoliko sekundi pre kraja utakmice pogodio za trijumf i tako još više prirastao za srca navijačima kluba sa Malog Kalemegdana.

Jago od početka 2024. godine igra na neverovatnom nivou i trenutno je jedan od najboljih košarkaša u Evropi.

Slična priča bila je i prošle sezone sa Lukom Vildozom, takođe Južnoamerikancem, koji je bio čak i MVP Evrolige za jedan mesec, a onda su usledili ljubavni problemi.

Argentinca je prvo ostavila devojka, pa je povezivan sa popularnom pevačicom Teodorom Džehverović, da bi se tek na kraju skrasio pored lepe odbojkašice Milice Tasić.

Navijači Crvene zvezde se nadaju da Jago neće krenuti istim putem kao Vildoza, mada ih mogu zabrinuti njegovi lajkovi na objavama koje na Instagramu kači već pomenuta Teodora Džehverović.

Republika

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Lajk Jaga dos Santosa
Republika

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Lajk Jaga dos Santosa

Da je Teodora smrt za košarkaše poznato je svima, pošto se prošle sezone osim sa Vildozom dovodila i u vezu sa Matijasom Lesorom, tadašnjim centrom Partizana.

Takođe, pre svih tih konekcija sa asovima večitih rivala, Džehverovićeva je bila i u dugogodišnjoj vezi sa još jednim košarkašem, Ninom Čelebićem, koji ipak javnosti nikako nije bio poznat kao sportista, već samo kao jača polovina zgodne pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading