NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA IZDAJU OD PORODICE: Brat joj preko supruge uputio ŠOK-PORUKU!

Autor:

Zabava

29.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović doživela ponovo izdaju!

NAŠA PEVAČICA DOŽIVELA IZDAJU OD PORODICE: Brat joj preko supruge uputio ŠOK-PORUKU!

Foto: YouTube/ Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović uskoro izdaje novi album, a nedavno je izjavila da će pre toga objavili duetsku pesmu koju želi da snimi sa svojim bratom Nenadom Manojlovićem

U pitanju je numera o bratu i sestri koji su razdvojeni od detinjstva i Rada je poželela da to otpeva sa Nendom, i tako svima stavi do znanja da ne biće od saradnje sa njim i da ga mnogo voli. Kako prenose mediji, pevačica je svom bratu ponudila duet, ali je on odbio i to ne direktno, jer joj nije odgovarao na poruke, već je njegova supruga saopštila Radi da ne želi duet. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

 

- Rada će tu pesmu snimiti, sada samo možda sa kim, jer je pesma čista emocija i lepa priča o bratu i sestri. Svako ko je čuo demo snimak se naježio. Ona je pisala nenadu i poslala mu je snimak, ali joj on nije odgovarao. Negde posle Nove godine, Rada mu je opet pisala i nije dobila odgovor. U jednom trenutku joj se javila Nenadova žena i rekla joj kako on sada ne planira da snima duete, jer želi da izbaci solo pesme. Rada i njena sestra Maja ostale su u šoku, on se njoj nije javio uopšte, a priča kako je Rada njega sabotirala, jer navodno nije htela da mu pomogne i tako dalje, a on je taj koji je svaku put nju odbio. Nenadov i Radin tata je isto ljut na njega, ne zato što neće sa njom duet, nego zato što se nije udostojio da joj se javi i da sa njom popriča. Njoj je mnogo žao što oni nemaju bliži odnos i što Nenad ne želi da komunicira sa njom, a niko ne zna zašto je to tako. Rada je baš plakala, kada joj se snaja javila i rekla da Nenad ne želi da peva sa njom - govori izvor za Star.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović Amig show

 

Međutim, ni Nenad ne želi da priča na ovu temu, pa kada smo ga pitali za duet sa Radom rekao je da nije upućen i da ne planira da snima nikakav duet. Pevačica je objavila i tvit na društvenoj mreži gde nije krila koliko je razočarana:

- Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na sve. Tužno - napisala je Rada. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading