HOKSI SLAVILI KOŠEM U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Sjajni Bogdan srušio drugog Srbina!

Autor: P. Z.

Sport

29.01.2024

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama viđena u Atlanti.

HOKSI SLAVILI KOŠEM U POSLEDNJOJ SEKUNDI: Sjajni Bogdan srušio drugog Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su Toronto Reptorse rezultatom 126:125 (34:26, 23:35, 40:34, 29:30), u noći između nedelje i ponedeljka.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je na terenu proveo čak 38 minuta, a za to vreme je postigao 24 poena. Bogi je do tih poena došao zahvaljujući šutu koji ga je dobro služio, pošto je za tri šutirao 4/8, za dva 3/3 i sa linije slobodnih bacanja 6/7. Osim pomenutog košgeterskog učinkam Bogdanović je imao i četiri skoka, odnosno po dve asistencije, ukradene lopte i blokade. Sa druge strane, uspeo je Bogdan da izgubi čak pet lopti.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Trej Jang koji je meč završio sa 30 poena i 12 asistencija. Ipak, na kraju je trijumf Atlanti doneo Sadik Bej, koji je u poslednjoj sekundi utakmice pokupio Jangov promašaj i poentirao iz ofanzivnog skoka. Upravo Bej je bio drugi strelac ekipe sa 26 koševa, a imao je i 13 uhvaćenih lopti.

Osim Bogdanovića, Janga i Beja, odlične partije su pružila i ostala dva startera Hoksa. Klint Kapela je meč završio sa 19 poena i 14 skokova, a Džejlen Džonson sa 17 koševa i 12 uhvaćenih lopti. Prema tome, Bogdan je ostao jedini član startne petorke u Atlanti koji nije imao dabl-dabl na ovom meču.

Sa druge strane, u ekipi koju sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković najefikasniji su bili Skoti Barns i Džordan Nvora sa po 24 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading