ZA SVE SU KRIVE NJEGOVE REČI: Željko Obradović izazvao novi sukob delija i grobara!

Autor: P. Z.

Sport

29.01.2024

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti između navijača večitih rivala se nikako ne smiruju.

ZA SVE SU KRIVE NJEGOVE REČI: Željko Obradović izazvao novi sukob delija i grobara!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan pred svojim navijačima u 18. kolu AdmiralBet ABA lige, čime su utabali put ka osvajanju prvog mesta u regularnom delu sezone i prednosti domaćeg terena kroz čitav plej-of.

Posle 18 odigranih utakmica u regionalnom takmičenju, tim sa Malog Kalemegdana je prvi na tabeli sa 16 pobeda i dva poraza, dok je klub iz Humske drugoplasiran sa učinkom 13-5, koliko ima i podgorička Budućnost.

Nakon trijumfa Zvezde u večitom derbiju, na konferenciju za medije izašao je strateg Partizana Željko Obradović.

U svom dugom izlaganju, trofejni stručnjak je izjavio nešto što je pokrenulo lavinu na društvenim mrežama.

- Čestitam Zvezdi na pobedi, kakva takva je - bile su Žocove reči.

To je jednu humorističnu stranicu na Instagramu nateralo da napravi objavu posvećenu Željkovim konferencijama posle večitih derbija.

U ilustraciji je navedeno da kada pobedi Zvezdu, Obradović želi da priča isključivo o košarci, dok ga druge stvari ne zanimaju, a kada doživi poraz situacija je potpuno suprotna.

Takva objava je momentalno prikupila ogroman broj komentara delija i grobara, koji su bili veoma britki na jeziku (ili tastaturi). 

Međutim, s obzirom na to da maltene nijedan nije prošao bez neke sočne psovke, mi smo odlučili da vam ih ne prenesemo, ali ih na svoju odgovornost možete videti u postavljenoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading