BORJANOVA ŽENA U DRUŠTVU BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA! Sneža se slikala sa NJIMA, pa poručila: "Nikad nam i nisu bile bitne BOJE, već..."!

Autor:

Sport

25.08.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava supruge nekadašnjeg kapitena Zvezde.

BORJANOVA ŽENA U DRUŠTVU BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA! Sneža se slikala sa NJIMA, pa poručila: "Nikad nam i nisu bile bitne BOJE, već..."!

Foto: Instagram/printscreen/snezanafi

Snežana Borjan

Šampion Slovačke, ekipa Slovana, za koje nastupa bivši kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, savladao je Aris iz Limasola rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

Tim iz Bratislave je pred svojim navijačima bio bolji od Kiprana, a za domaći sastav je branio kanadski reprezentativac, što je bio povod da se na tribinama nađe njegova supruga Snežana Borjan.

Ona je postala neizostavni deo na mečevima u Slovačkoj, sve u cilju kako bi bodrila svog izabranika, dok je ovoga puta imala i još, kako ona kaže, prijatelja na utakmici s Arisom.

Naime, Sneža se pohvalila na društvenim mrežama posle susreta i fotkom iz svlačionice, gde je bila sa protivničkim fudbalerima, ali doskorašnjim igračima Crvene zvezde i Partizana - Veljkom Nikolićem i Slobodanom Uroševićem.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

 

Doskorašnji vezista kluba sa Marakane, Veljko Nikolić je odigrao jedno poluvreme, dok bivši kapiten Partizana, Slobodan Urošević, nije ni ulazio u igru.

Snežana Borjan je posle meča objavila i jednu poruku, gde je istakla da "boje nisu bitne".

- Moji drugari dugi niz godina. Nisu nam nikada bile bitne boje već samo poštovanje i prijateljstvo - oglasila se Snežana Borjan, u objavi koju je postavila na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading