OPET ISPAO OD MAKABIJA: Borjan bio najgori na terenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.08.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Slovana dobio najslabiju ocenu od svih.

OPET ISPAO OD MAKABIJA: Borjan bio najgori na terenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan

Fudbaleri Makabija iz Haife plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u trećem kolu eliminisali Slovan iz Bratislave.

Prvi meč ovih rivala odigran je prošle nedelje u Slovačkoj, kada je Makabi slavio sa 2:1, a tim iz Haife je pobedu odneo i u revanšu, s tim što je rezultat sada bio 3:1.

Izraelce je u vođstvo doveo Frantdži Pjero u 29. minutu, kome je to bio drugi gol u ovom dvomeču. Podsetimo, on je i prošle godine dva puta savladao Milana Borjana, koji sada brani za Slovan, a tada je za Crvenu zvezdu.

Dia Saba je u nadoknadi prvog poluvremena duplirao prednost Makabija.

Marko Tolić je u 85. minutu prepolovio zaostatak Slovana, a konačnih 3:1 je u poslednjim trenucima meča postavio Din David.

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ovaj meč neće pamtiti po dobrom, pošto je od svih aktera dobio najnižu ocenu (5,8), što znači da je bio najgori igrač na terenu.

Osim Makabija, u istom terminu se plej-ofa dokopao i poljski Rakov, koji je u gostima sa 1:0 pobedio Aris iz Limasola, te je na taj način potvrdio pobedu od 2:1 koju je ostvario prošle sedmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading