"GORI" INSTAGRAM: Snežana Borjan ponovo "ZAPALILA" društvene mreže!

Autor:

Sport

29.07.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo je često videli u ovom izdanju

"GORI" INSTAGRAM: Snežana Borjan ponovo "ZAPALILA" društvene mreže!

Foto: Instagram printscreen/snezanafi

Snežana Borjan

Milan Borjan, legendarni golman Crvene zvezde, od ovoga leta brani za ekipu Slovana iz Bratislave, gde je već stigao da pokupi simpatije navijača.

Naime, od dolaska u klub iz Bratislave, Milan je uspeo da pomogne svom timu da se kvalifikuje u drugu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što je odbranio penal na gostovanju malteškom Esperanžu, što je ulilo samopouzdanje igračima Slovana, da bi zatim, zajedno sa ostalim saigračima, odneo pobedu sa vrelog gostovanja u Mostaru, pošto je slovački šampion sa 1:0 pobedio Zrinjski, u prvom duelu drugog kola kvalifikacija.

Ipak, osim Milana, pažnju privlači i njegova supruga Snežana Borjan, ali objavama na Instagramu.

Poznato je koliko svi Zvezdini navijači, ali i ostali, sa nestrpljenjem čekaju svaku njenu novu objavu, a sada je Sneža odlučila da ih obraduje.

Foto: Instagram/printscreen/snezanafi

Objava Sneže Borjan

Naime, na storiju svog Instagram profila, supruga slavnog golmana je sa pratiocima podelila svoja kulinarska umeća, ali u vrlo provokativnom izdanju, pošto je na sebi imala samo kupaći kostim.

Jasno je da je Sneža ovime želela da svima poruči da njena prednost u odnosnu na druge nije samo u njenoj figuri, već da podjednako dobro može da se snađe i u kuhinji, za razliku od mnogih.

Podsetimo, Snežana Borjan se nedavno našla u centru pažnje domaće javnosti kada je napala Zvezdinu upravu zbog ophođenja prema njenom suprugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading