BEZOBRAZNA PONUDA! Zbog glumice iz FILMOVA ZA ODRASLE zvezda Serije A ostaje bez verenice? (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.03.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kviča Kvaračkelija našao se u centru pažnje.

BEZOBRAZNA PONUDA! Zbog glumice iz FILMOVA ZA ODRASLE zvezda Serije A ostaje bez verenice? (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/Paola Saulino

Paola Saulino

Fudbaleri Napolija sigurnim koracima gaze ka tituli.

Gotovo je sigurno da će se pehar vratiti u Napulj jer ovaj klub ima 19 bodova više od drugoplasiranog Lacija, a do kraja Serije A ostalo je još 11 kola.

Jedan od igrača koji vode Napolitance ka tituli je Kviča Kvaračkelija. Fudbaler iz Gruzije odigrao je 23 utakmice u šampionatu za svoj klub i ima skor od po 12 golova i asistencije.

Uz popularnost stižu i bezobrazne ponude, a jednu je dobio i Kvaračkelija. Atraktivna Paola Saulino, poznata glumica iz filmova za odrasle, dala je obećanje da će se skinuti gola i paradirati gradom u otvorenom autobusu ako Napoli osvoji Ligu šampiona.

 

Sada je Paola bacila oko na Kviču.

Volim Kvaračkeliju. Da li bih ga želela za sebe i da izađem s njim? Naravno, a to ću i napraviti - poručila je Italijanka i tako možda napravila dodatan problem fudbaleru Napolija.

Kvaračkelija je u vezi sa 21-godišnjom Ničom Tavadze koja je student medicine i koja je ostala u Tbilisiju, a par se relativno skoro i verio. Da li će sada zvezda Napolija zbog glumice iz filmova za odrasle ostati bez verenice, videćemo u danima koji slede.

Jedno je sigurno, ovakvu ponudu teško da može da odbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading