"UBILA BIH KOLEGE KOJI IMAJU 60 GODINA" Izjava pevačice šokirala javnost, otkriveno šta je uradila sa imovinom koju je stekla sa suprugom koji je prevario!

Autor:

Zabava

23.03.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Nela Bijanić šokirala izjavom o kolegama!

"UBILA BIH KOLEGE KOJI IMAJU 60 GODINA" Izjava pevačice šokirala javnost, otkriveno šta je uradila sa imovinom koju je stekla sa suprugom koji je prevario!

Foto: Prva tv printscreen

Pevačica Nela Bijanić je u braku sa svojim bivšim suprugom stekla četvorospratnu zgradu i hotel, a onda je odlučila da svu imovinu prepiše na sina Olivera.

Nela je u intervjuu šokirala kada je prokomentarisala da bi "ubila svoje kolege koji u 60. ili 70. godini nemaju svoju nekretninu".

Foto: Red tv printscreen

Nela Bijanić u Pitam za druga

 

- Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - kazala je Nela.

Tokom pandemije korona virusa, veliku krizu su osetili brojni estradni umetnici, a među njima je bila i Nela.

Foto: Prva tv printscreen

Nela Bijanić

 

- Mora da se razmišlja unapred, eto dve godine nismo radili uopšte. Prolazi zlatna kočija pored nas, ako uzmeš zlato sa nje, uzeo si. Znači ne prolazi kočija svaki dan! Stekla sam naravno, ali sam i izgubila mnogo - kazala je Bijanićeva, ističući sa ponosom da je sve što ima ostavila sinu u nasledstvo:

- I moj bivši suprug i ja smo sinu sve prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu - ispričala je Nela za Grand.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading